Moderator LK Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2024 14 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
cos_dr Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2024 Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2024 Μεγάλος καλλιτέχνης!!! Απολαυστικότατος!!! Αυτή είναι? https://eshop.bonstudio.gr/ilektriki-les-paul-sl-vintage-sunburst 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Moderator LK Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2024 OP Moderator Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2024 1 λεπτό πριν, cos_dr είπε Μεγάλος καλλιτέχνης!!! Απολαυστικότατος!!! Αυτή είναι? https://eshop.bonstudio.gr/ilektriki-les-paul-sl-vintage-sunburst Ναι! Αλλά γιατί εγώ την είχα πάρει 135,00 € ;;;; Με κορόιδεψαν Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
cos_dr Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2024 Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2024 9 λεπτά πριν, LK είπε Ναι! Αλλά γιατί εγώ την είχα πάρει 135,00 € ;;;; Με κορόιδεψαν Να σου πω την αλήθεια, όντας ως γνωστόν άσχετος από κιθάρες, όταν την είδα στο βίντεο, θεώρησα πως θα έχει κανα πεντοχίλιαρο, που είναι και έτσι ωραία και λέω κάτσε να την ψάξω. Αυτή που είχα πάρει εγώ τότε, είναι πιο ακριβή Ωραία είναι πάντως, μου αρέσει πολύ και στα χέρια σου παίζει σούπερ!!! Μπράβο. Θέλουμε κι άλλα!!! 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Moderator LK Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2024 OP Moderator Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2024 Μόλις τώρα, cos_dr είπε Να σου πω την αλήθεια, όντας ως γνωστόν άσχετος από κιθάρες, όταν την είδα στο βίντεο, θεώρησα πως θα έχει κανα πεντοχίλιαρο, που είναι και έτσι ωραία και λέω κάτσε να την ψάξω. Αυτή που είχα πάρει εγώ τότε, είναι πιο ακριβή Ωραία είναι πάντως, μου αρέσει πολύ και στα χέρια σου παίζει σούπερ!!! Μπράβο. Θέλουμε κι άλλα!!! Οι ακριβές κιθάρες είναι για οικόπεδα. Άλλη η χρήση τους. Τις παίρνεις και περιμένεις να πάρουν αξία 1 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
cos_dr Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2024 Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2024 3 λεπτά πριν, LK είπε Οι ακριβές κιθάρες είναι για οικόπεδα. Άλλη η χρήση τους. Τις παίρνεις και περιμένεις να πάρουν αξία I see... 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2024 Αγαπητέ κ. συνήγορε, προσθέτεις άλλο 1 λεπτό και 70 δευτερόλεπτα και είσαι έτοιμος - μέχρι και για Γιουροβιζιόνες να σου πω... 1 1 all this has happened before and will happen again
Moderator LK Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2024 OP Moderator Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2024 2 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Αγαπητέ κ. συνήγορε, προσθέτεις άλλο 1 λεπτό και 70 δευτερόλεπτα και είσαι έτοιμος - μέχρι και για Γιουροβιζιόνες να σου πω... Ο μόνος λόγος που έκανα το βιδεον , είναι για να μην ξεχνώ πως δουλεύουν τα μηχανήματα, software και hardware. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
foxxx Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2024 Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2024 Καλημέρες πολύ δυνατός ωραίος LK απολαυστικότατο και δυναμικό 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση