Προς το περιεχόμενο

Massive Guitar Collection Found in Abandoned Storage Unit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator
Δημοσιευμένο

Ακόμα και εγώ , που οι μεταλλοκιθάρες μου είναι ψιλοαδιάφορες, έμεινα με το στόμα ανοιχτό (υποτεθείσθω τι είναι αληθινό το video) .

Αφιερωμένο στον @Terry RoscoeBeck5?

• Like 2
  • Moderator
Δημοσιευμένο

WTF ?

Τι είναι τούτο; Και τι παπάρας είναι αυτός δεν ξέρει τα Human Bass;

Τι εννοεί ο ποιητής "βρέθηκαν σε εγκαταλειμμένη αποθήκη";

Είναι από αυτές τις περιπτώσεις που βγαίνουν σε δημοπρασία storage places που έχουν να φανούν χρόνια οι ενοικιαστές και δημοπρατούνται;

Έχω πάθει σοκ... ?

Ποιος τα είχε μαζέψει όλα αυτά; 

Τι μας κρύβουν;

Μας τρολάρουν, δεν γίνεται...

all this has happened before and will happen again

Δημοσιευμένο

Μιλάμε για κιθάρες αξίας από 300κ - 500κ με πρόχειρους υπολογισμούς. Έχει απίστευτες κιθάρες εκεί μέσα και οι Jackson κλέβουν την παράσταση, όπως η Carvin Jason Becker αλλά και η LP Custom EMGs (βασικά μια Zakk Wylde Bullseye χωρίς... τους μαύρους κύκλους). 

Ένας τυπάς απλά τις αγόραζε, δεν τις έπαιζε και τις στοίβαζε εκεί μέσα. Και είχε... 5 χρόνια να βάλει τον κωδικό του στην κλειδαριά της αποθήκης. Damn...

• Moderator
Δημοσιευμένο

Λάκη... Βρε μπας και έχεις κάναν κονομημένο ξάδερφο στις ΗΠΑ, μανιακό αγοραστή κούτσουρων, ο οποίος να έχει πάθει αμνησία τα τελευταία χρόνια;

Για ψάξε το λίγο...

Διακρίνω μια μικρή... συγγένεια ?

• Χαχα 2

Δημοσιευμένο

Αυτό το βιντεο είναι το μέλλον. 

Τύπος που αγοράζει κιθάρες για επένδυση, τα τινάζει ξαφνικά και μετα απο 5 χρόνια ανοιγει η διαθήκη.

Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις.

Δημοσιευμένο

Όπως είπε κάποτε και ένας... ομοιοπαθής:

"Ο πιο μεγάλος μου φόβος είναι ότι όταν πεθάνω, η γυναίκα μου θα πουλήσει τις κιθάρες μου για όσα της είπα ότι τις αγόρασα..."

• Χαχα 1
  • Moderator
Δημοσιευμένο
10 λεπτά πριν, Shelter είπε

Αυτό το βιντεο είναι το μέλλον. 

Τύπος που αγοράζει κιθάρες για επένδυση, τα τινάζει ξαφνικά και μετα απο 5 χρόνια ανοιγει η διαθήκη.

Δημοπρατείται η αποθήκη/καβάτζα (αν ήταν κρυφές αγορές από τη σύζυγο). Αν δεν είναι παπάτζα η ιστορία, 99,9% αυτό παίζει.

Καθότι αυτή είναι η πρακτική σε αυτές τις περιπτώσεις. Μπορεί να σου κάτσουν κούτες με τα... σεμεδάκια της γιαγιάς ή κάτι σαν αυτό που βλέπουμε (και δεν μπορούμε να το πιστέψουμε).

• Συμφωνώ 1

Δημοσιευμένο
2 hours ago, Έκτορας said:

Ένας τυπάς απλά τις αγόραζε, δεν τις έπαιζε και τις στοίβαζε εκεί μέσα. Και είχε... 5 χρόνια να βάλει τον κωδικό του στην κλειδαριά της αποθήκης. Damn...

Κατι μου θυμιζει κατι μου θυμίζει.....

• Χαχα 1

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...