ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2024 Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2024 Καλημέρα σε όλους! Θα εκτιμούσα αν μου λέγατε επαγγελματίες που μπορούν να φρεσκάρουν το χρώμα της μαύρης κιθάρας μου ( Gibson Les Paul studio) Ευχαριστώ !!
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2024 Κάποτε υπήρχε ο Κώστας Κακανιάρης - Joker Guitars - Πλέον δεν ξέρω αν ασχολείται αλλα΄μπορείς να κάνεις ια προσπάθεια. Είναι Αθήνα, προς Ίλιον. Και όταν ασχολούταν όμως συνήθως αναλάμβανε μεγάλα projects. Δεν ξέρω τί εννοείς με τον όρο "φρεσκάρισμα". Από ποιά περιοχή είσαι;
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2024 OP Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2024 Ευχαριστώ για την απάντηση. Πήρα τηλεφωνο αλλά δεν λειτουργεί ένα σταθερο που έχει. Το FB του υπάρχει όμως. Του έστειλα μόλις email.... Είμαι Αθήνα. Μήμως ξέρεις κάποιον άλλο?
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2024 Δεν έχω προσωπική εμπειρία από άλλους. Νομίζω ο Οικονομάκης "Enigma Guitars" αναφέρει και τέτοιες υπηρεσίες. Μετά μπορείς να ρωτήσεις και τον Ταλιαδούρο.
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2024 OP Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2024 Φίλε μου, σε ευχαριστώ πολύ. Τελικά τον βρήκα τον Κακανιάρη (είχε αλλάξει το τηλ. του) και ήδη του έδωσα την κιθάρα για βάψιμο. Νά σοι καλά ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση