Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2024 OP Moderator Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2024 5 λεπτά πριν, marathon είπε Aυτοί που παίζουν μέταλ δεν το χρειάζονται, με το metal zone επάνω και με 1 χορδή...την ίδια φασαρία κάνουνε! Πες το σε παρακαλώ στους κυρίους 1
Moderator LK Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2024 Μπάντα δεν θα έφτιαχνα, αλλά σαν τον Μαραθον ,θα έπαιρνα ό,τι κιθάρα έβλεπα μπροστά μου 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
John Goumis Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2024 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2024 Aν κέρδιζα το Τζόκερ θα αγόραζα ένα μαγαζί που να είναι κατάλληλο για live stage και θα έβαζα την μπάντα μου και μπάντες φίλων μου να παίζουν εκεί 4
Nestoras Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2024 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2024 29 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Εγώ όταν κέρδισα στο τζόκερ (€2,500) είχα ήδη μπάντα, οπότε το ποσό πήγε σε ένα δεύτερο Hammond. Άστα αυτά , μπάντα με τον Σάμυ θα έκανες. 2 InfluenSir!
Shelter Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2024 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Αφού τα λεφτά περισσεύουν, δε θα έφτιαχνα μπάντα ακριβώς, αλλά θα πήγαινα στο Μεξικό και θα γινομουν πάτρονας σε καλλιτέχνες που παίζουν rancheras. Μπορεί και να έπαιζα μαζί τους που και που για ξεσκασμα! Άμα είχα τεκιλα και πούρα όμως θα καθόμουν να τους βλέπω και να τους ακούω. Με τα ρέστα θα αγόραζα κιθάρες και requintos από το paracho. Το έχω άχτι να κάνω τα κομμάτια του Χιώτη, του Μωράκη και μερικών άλλων στα ισπανικά και να τα δώσω στη Rosy Arango να τα σκίσει! Επεξεργασμένο 11 Οκτωβρίου 2024 από Shelter 1 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις.
John Goumis Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2024 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2024 Aν κέρδιζα το Τζόκερ θα αγόραζα ένα μαγαζί που να είναι κατάλληλο για live stage και θα έβαζα την μπάντα μου και μπάντες φίλων μου να παίζουν εκεί 1
stavros_d80 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2024 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2024 Δεν θα εφτιαχνα ΠΟΤΕΣ μπαντα αν κερδιζα το τζοκερ..... θα αγοραζα το studio του JMJ και θα γινομουνα ο νεος JMJ.... σε καποιο νησι ισως η βουνο.... η σε καμια σπηλια.... 1 2 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}
Waterfall-K Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2024 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2024 10 λεπτά πριν, Nestoras είπε Άστα αυτά , μπάντα με τον Σάμυ θα έκανες. Waterfall-K with Samy & The Paragas 1 Specs talks, Mgs walks
Έκτορας Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2024 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2024 Με μπάντα, δεν μπορώ να συσχετίσω τα πολλά, απότομα χρήματα. Ένα (μικρό) studio ηχογράφησης όμως θα το έκανα και για να παίζω με την δίκη μου μπάντα και για να έρχονται και άλλες μπάντες να ηχογραφούν και εγώ να χαζεύω. 1
Moderator LK Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2024 Από το σύνολο των απαντήσεων συνάγεται με ασφάλεια πως δεν μας λείπει η ανθρώπινη επαφή.....αλλά τα λεφτά . 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση