Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2024 Τα λεφτά περισσεύουν, έχετε να φαν' κι οι κότες. Η εμπορική επιτυχία δεν είναι προτεραιότητα (Η δόξα από την άλλη είναι δικό σας θέμα). Ξεκινάω: Στύλ: Κουλτουρολτέρνατιβ με ίντι και ηλεκτρονικά στοιχεία. Επιρροές από Mum, Sonic Youth, Boards of Canada, Elliott Smith, Pavement, Autechre κλπ με Αγγλικό στίχο σε φάση όλοι οι καλοί χωράνε, στυλ κοπερατίβας, με πολλούς έκτακτους και εναλλαγές. 1
Jet72 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2024 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2024 Ελληνική ΤΟΤΟ Tribute Band που θα έκανε covers όσα από τα αγαπημένα αντέχαμε και μπορούσαμε... ( Πρόλαβα ! ) 1 1
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2024 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2024 Δεν μπορω να συσχετίσω το τζόκερ με τη δημιουργία μπάντας. Εάν, όμως, είχα την δυνατότητα να φτιάξω μπάντα (εάν δλδ είχα χώρο, χρόνο και διαθέσιμους μουσικούς), θα ήθελα να είμαι με τρελούς σαν κι εμένα, όπου θα βρισκόμασταν και θα υλοποιούσαμε ο,τι πειραματική μουσικη ιδέα μας ερχόταν στο νου. Θα παίζαμε, θα γράφαμε, θα ηχογραφούσαμε, θα είχαμε υλικό για να μπορούμε να το παρουσιάσουμε προς τα εξω. Πρωτίστως θα κάναμε ο,τι μας ευχαριστούσε, αδιαφορώντας για το οικονομικό της όλης ιστορίας. 2 1 Γιώργος
Superfunk Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2024 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Αυτην που ειχα 15 χρονια. Και παιχταραδες και κολλητοι φίλοι οι συμμετεχοντες.Αν δεν εχεις την ιδια κουλτουρα, τον ιδιο στοχο και την ιδια τρελα (και δεν παιζεις με φιλους και "συμπολεμιστες") θα βγει μαπα το καρπουζι δε πα να παιζει ντραμς ο STEVE GADD & κιθαρα ο Brent Mason.... Επεξεργασμένο 11 Οκτωβρίου 2024 από Superfunk 2 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2024 OP Moderator Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2024 16 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Δεν μπορω να συσχετίσω το τζόκερ με τη δημιουργία μπάντας Το έγραψα εννοώντας ότι πλέον δεν έχεις την ανάγκη του βιοπορισμού και μπορείς να το κάνεις με σοβαρούς όρους (όχι μισή φορά την εβδομάδα που έχεις χρόνο από παιδιά και μεροκάματο) αλλά από την άλλη χωρίς να σε ενδιαφέρει να βγάλεις χρήματα από αυτό όπως ενδιαφέρει έναν επαγγελματία. 5 λεπτά πριν, Superfunk είπε Και παιχταραδες και κολλητοι φίλοι Αυτό παίζει να είναι πιο σπάνιο κι απ' το να κερδίσεις το Τζόκερ. 2
marathon Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2024 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Εάν κέρδιζα το Joker, θα πήγαινα να μάθω αναγεννησιακό λαγούτο (αυτό με τις 2 κεφαλές και τις πολλές χορδές). Δεν θα έβρισκα δουλειά πουθενά...αλλά δεν θα με ένοιαζε!. To συγκεκριμένο το έχω απωθημένο από το 1980 που ήμουν φοιτητής στο Παρίσι. Μια φορά τη βδομάδα, πέρναγα μπροστά από ένα luthier που συντηρούσε τέτοια όργανα και είχε ένα κρεμασμένο. Το λιγουρευόμουν...αλλά κόστιζε όσο όλη μου παραμονή στα χρόνια που έμεινα εκεί!!! Προφανώς θα είχα χεσμένη τη μπάντα!!! Επεξεργασμένο 11 Οκτωβρίου 2024 από marathon 2 1 Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2024 OP Moderator Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2024 5 λεπτά πριν, marathon είπε Εάν κέρδιζα το Joker, θα πήγαινα να μάθω αναγεννησιακό λαγούτο (αυτό με τις 2 κεφαλές και τις πολλές χορδές). Δεν θα έβρισκα δουλειά πουθενά...αλλά δεν θα με ένοιαζε!. To συγκεκριμένο το έχω απωθημένο από το 1980 που ήμουν φοιτητής στο Παρίσι. Μια φορά τη βδομάδα, πέρναγα μπροστά από ένα luthier που συντηρούσε τέτοια όργανα και είχε ένα κρεμασμένο. Το λιγουρευόμουν...αλλά κόστιζε όσο όλη μου παραμονή στα χρόνια που έμεινα εκεί!!! Προφανώς θα είχα χεσμένη τη μπάντα!!! Μην ανησυχείς έτσι όπως πηγαίνει το metal σε κανα δυο χρόνια θα βγει σε Harley Benton με EMG
Waterfall-K Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2024 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2024 Εγώ όταν κέρδισα στο τζόκερ (€2,500) είχα ήδη μπάντα, οπότε το ποσό πήγε σε ένα δεύτερο Hammond. Specs talks, Mgs walks
marathon Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2024 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2024 3 λεπτά πριν, kpeyos είπε Μην ανησυχείς έτσι όπως πηγαίνει το metal σε κανα δυο χρόνια θα βγει σε Harley Benton με EMG Aυτοί που παίζουν μέταλ δεν το χρειάζονται, με το metal zone επάνω και με 1 χορδή...την ίδια φασαρία κάνουνε! 1 1 Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση