takis Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2007 αλλη μια μικρη ηχογραφηση σε ενα κομματι των zz top με το παρακατω gear... gibson les paul bridge(wcr goodwood)-->greenback-->germino club 40 mic:shure beta 57 καρτα:m-audio firewire 410 mic preamp:focusrite trackmaster pro Your browser does not support the HTML5 audio tag http://www.noiz.gr/modules/My_Uploads/user_folders/takis/blue%20jean%20blues.mp3 edit:τα κομματια δεν τα ανεβαζω για να παρω μπραβο.. :) αλλα για να ακουσετε το gear και να σας αναψω το gas...μην με περασει κανεις για καμια ψωναρα... :lol:
macron Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2007 Ωραίος φίλε . Εμένα μ'άρεσε το παίξιμο , δεν πρόσεξα το gear , καθότι πληκτράς αλλά και μπλουζάς. Πάντως γιατί φοβάσαι μη σε πουν ψωνάρα ; Εγώ νομίζω ότι μάλλον όλοι οι μουσικοί , λίγο ή πολύ , ερασιτέχνες ή επαγγελματίες , είμαστε ψωνάρες.Κι εγώ φυσικά μαζί , τιμή μου και καμάρι μου.
taq Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2007 Πολύ ζεστός ήχος..... όπως πρέπει να είναι! In Fender Strat we trust!
PGS Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2007 ωραίος ήχος και το παίξιμο με το σωστό ύφος και feeling
menelaos Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2007 Πολύ πολύ καλό!!! Μπράβο ρε Τάκη!! Το μόνο που θα πείραζα στον ήχο σου είναι ότι θα χαμήλωνα λίιιιιιγο το tone στη lead, αλλά λίγο. ;)
emgakias Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2007 Πολυ ωραιος ηχος!! Καλα οι wcr τρομεροι! Το επομενο κανα Garry moore τερμα γκαζια στην les paul! :D :D
liakos Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2007 taki you rock!!!!!!!!!!! 8) Practice cures most tone issues - John Suhr
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2007 Moderator Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2007 Πολύ ωραίο μπράβο! Δεν θα πείραζα τίποτα στον ήχο. :wink:
afiltroi Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2007 Nice clip takis (as always)!!! Κeep playing that blues dude.
takis Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 OP Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 ευχαριστω πολυ ολους σας που καθησατε και ακουσατε το κομματι αλλα και για τα καλα σας λογια! :wink:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση