Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2024 Guru Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2024 Όχι ρε συ foxxx, εννοώ να παίξετε εσείς μουσική, και πιό συγκεκριμένα ο Waterfall με αυτά τα καινούργια που πήρε. Κάτι ολοκληρωμένο - ενορχηστρωμένο, να ακούσουμε τα νέα μηχανήματα στην πράξη, "επί το έργον" που λέμε.
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2024 Στις 8/11/2024 στις 9:56 ΜΜ, Waterfall-K είπε Ξαναδιάβασε τι έγραψες. Εγώ σταματάω εδώ. Εμφάνιση Ρε βλογιοκομμένο μη διώχνεις άνθρωπες 3
cos_dr Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2024 Στις 8/11/2024 στις 10:43 ΜΜ, Μανώλης Χναράκης είπε Όχι ρε συ foxxx, εννοώ να παίξετε εσείς μουσική, και πιό συγκεκριμένα ο Waterfall με αυτά τα καινούργια που πήρε. Κάτι ολοκληρωμένο - ενορχηστρωμένο, να ακούσουμε τα νέα μηχανήματα στην πράξη, "επί το έργον" που λέμε. Εμφάνιση Θα βάλω εγώ κάτι να ακούσετε εμένα. Έχω κατεβάσει βιντεάκια του Montage, θα τα κόψω samples και θα παίξω σα να έχω το Montage Θα τα πλακώσω και τα effects και θα νομίζετε πως το πήρα κι εγώ. 2 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2024 Στις 8/11/2024 στις 10:43 ΜΜ, Μανώλης Χναράκης είπε Όχι ρε συ foxxx, εννοώ να παίξετε εσείς μουσική, και πιό συγκεκριμένα ο Waterfall με αυτά τα καινούργια που πήρε. Κάτι ολοκληρωμένο - ενορχηστρωμένο, να ακούσουμε τα νέα μηχανήματα στην πράξη, "επί το έργον" που λέμε. Εμφάνιση Ρε ξις τ' αρχιδιας με γκασμά που θα παίξει ο Καταρα-Κ πενιά. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΙΜΑΙ 1
cos_dr Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2024 Στις 8/11/2024 στις 10:45 ΜΜ, Σαμη Παραγκα είπε Ρε βλογιοκομμένο Εμφάνιση Απο που προκύπτει αυτό ρε Samy? Δεν κάνεις κανα sample να μου στείλεις το μονόχορδο, στείλε μερικές νότες καθαρές όμως με απόσταση μεταξύ τους. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2024 Στις 8/11/2024 στις 10:47 ΜΜ, cos_dr είπε Απο που προκύπτει αυτό ρε Samy? Δεν κάνεις κανα sample να μου στείλεις το μονόχορδο, στείλε μερικές νότες καθαρές όμως με απόσταση μεταξύ τους. Εμφάνιση dX REFACE 1
cos_dr Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2024 Στις 8/11/2024 στις 10:49 ΜΜ, Σαμη Παραγκα είπε dX REFACE Εμφάνιση έχει το Dx reface μονόχορδο? Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2024 Στις 8/11/2024 στις 10:50 ΜΜ, cos_dr είπε έχει το Dx reface μονόχορδο? Εμφάνιση Αγαπημένε θα του το πάρουμε το δρεμπουλάκι νύχτα. Χαρταετό πέταγε στα ουικ ο κατσαπλιάς
cos_dr Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2024 Στις 8/11/2024 στις 10:59 ΜΜ, Σαμη Παραγκα είπε Αγαπημένε θα του το πάρουμε το δρεμπουλάκι νύχτα Εμφάνιση Στείλε πέντε καθαρές νότες από το μονόχορδο. Το πούλησες? 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Waterfall-K Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2024 OP Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2024 Στις 8/11/2024 στις 10:24 ΜΜ, Μανώλης Χναράκης είπε Μουσική θα ακούσουμε; Εμφάνιση https://shorturl.at/NK3J8 Specs talks, Mgs walks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση