Waterfall-K Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2024 OP Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2024 Ευχαρισθώ Sir, είσθε πολύ καλός... Specs talks, Mgs walks
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2024 7 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Ευχαρισθώ Sir, είσθε πολύ καλός... SIR? Νέστορα δεν με λένε
Waterfall-K Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2024 OP Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2024 7 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε SIR? Νέστορα δεν με λένε Παρεμπιπτόντως, "Με Γεια" μου είπες? Specs talks, Mgs walks
sultan of string Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2024 Π λ α τ ε ι α α ζ ε τ ε.....
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2024 24 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Παρεμπιπτόντως, "Με Γεια" μου είπες? Λεβεντάκο μου να τα χαίρεσαι τα καινούρια (άσχετα αν μεθαύριο θα σου τα πάρουμε, συντροφιά με τον Κιμ, αλλά ξεύρεις τώρα, ζηλεύει ο Δρρρρρρρρρ) αλλά να μας παίξεις και κάτι, έστω το σμοκ ον δε γουάτα ρε πιδίμ 1
Waterfall-K Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2024 OP Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, Σαμη Παραγκα είπε Λεβεντάκο μου να τα χαίρεσαι τα καινούρια (άσχετα αν μεθαύριο θα σου τα πάρουμε, συντροφιά με τον Κιμ, αλλά ξεύρεις τώρα, ζηλεύει ο Δρρρρρρρρρ) αλλά να μας παίξεις και κάτι, έστω το σμοκ ον δε γουάτα ρε πιδίμ Ευχαριστώ. Για το αίτημα σου κάτι θα κάνουμε... Specs talks, Mgs walks
cos_dr Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2024 Παιδιά, εγώ είμαι ο καλύτερος και λέγω! Το Montage M είναι Montage M και όποιος το έχει, έχει το ΑΓΙΟ ΔΙΣΚΟΠΟΤΗΡΟ των Music Workstations του 2024 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
foxxx Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, Σαμη Παραγκα είπε Λεβεντάκο μου να τα χαίρεσαι τα καινούρια (άσχετα αν μεθαύριο θα σου τα πάρουμε, συντροφιά με τον Κιμ, αλλά ξεύρεις τώρα, ζηλεύει ο Δρρρρρρρρρ) Αν ήταν FANTOM EX θα εχομουν τώρα πάτε μόνοι σας και gooooodddddd luck 2
theoMusictech Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2024 την εν ιωσα την αναγκη, να ανεβασω κατι, με 100 % σεβασμο στο Montage M πανω απο ολα,,,!!! (πλακα κανω, στον κατοχο του φυσικα! Τι. Ημαστε τιποτα υλιστες, που ενδιαφερονται μονο για γκατζετ καθε ειδους;;;)! να ταιριαζει φυσικα στο ολο κλιμα & να μη "μουτζουρωνει" το θρεντ, αντιθετα να ειναι ενα μουσικο, δωρο αφιερωμενο...! Waterfall, δικο σου! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση