Nekkon Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2024 Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2024 Στο μπάσο παίζει πολύ περισσότερο η φάση solid state ενισχυτής η είναι ιδέα μου; Αν ναι, γιατί γίνεται; Never give up!
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2024 23 λεπτά πριν, Nekkon είπε Στο μπάσο παίζει πολύ περισσότερο η φάση solid state ενισχυτής η είναι ιδέα μου; Αν ναι, γιατί γίνεται; Ωραίο θέμα για καινούργιο topic
methylene blue Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2024 Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2024 31 λεπτά πριν, kpeyos είπε μια λαμπάτη Δυτικο-Γερμανική κεφαλή της Dynacord 100watt με 4 EL34s Θυμασαι περισσοτερες λεπτομερειες για το μοντελο;
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2024 10 λεπτά πριν, methylene blue είπε Θυμασαι περισσοτερες λεπτομερειες για το μοντελο; Γράψτε λάθος για την Dynacord Ο ενισχυτής ήταν ο Klemt Echollete BS 40N - 50watt λαμπα (την ίδια περίοδο είχα και ένα Dynacord Eminent tape delay που μοιάζει με τους ενισχυτές Eminent II και τα μπέρδεψα)
methylene blue Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2024 Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2024 7 λεπτά πριν, kpeyos είπε Νομίζω ότι ήταν ίδιος με αυτόν εδώ που είναι στις αγγελίες Ναι, εχω παιξει με εναν τετοιον Ειναι super 1
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2024 1 λεπτό πριν, methylene blue είπε Ναι, εχω παιξει με εναν τετοιον Ειναι super Δεν αμφιβάλλω, εξάλλου η Dynacord είναι συνέχεια της Klemt νομίζω, αλλά όπως αλλά όπως είδες έκανα λάθος. 1
Θανάσης Καλδής Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2024 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2024 Όλοι οι ενισχυτές είναι ωραίοι αν σε αφήνουν να τους παίζεις δυνατά Εγώ παίζω με τον σουηδικό ebs drome combo μου από το 2006... Επίσης τώρα τελευταία για να δικαιολογήσω και το αρχικό επιχείρημα μου με την ένταση χρησιμοποιώ έναν φαινομενικά πολύ αταίριαστο συνδιασμό.... Με πολύ vintage αποτέλεσμα... Η κεφαλή είναι μια kustom k200 του 69 made in usa. 1 The Bass Dredd
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση