Nestoras Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2024 Υπάρχει γενικώς μια υποβόσκουσα σχέση αγάπης - μίσους με το πετάλι. Εμένα μ' αρέσει (τώρα ποιό περισσότερο απ' τα 3, μάλλον το 3ο). Εσάς; 3 InfluenSir!
Έκτορας Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2024 Εξαρτάται από την χρήση. Μόνο του και σε καθαρό ενισχυτή, απολύτως κανένα τους. Τώρα για να push-άρουν είτε "βρώμικο" κανάλι ενισχυτή, είτε κάποιο άλλο overdrive ή και fuzz, όλα τα TS-ειδή πετάλια, την κάνουν την δουλειά τους.
Superfunk Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, Έκτορας είπε Μόνο του και σε καθαρό ενισχυτή, απολύτως κανένα τους ΕκΣαρτατε Επεξεργασμένο 27 Σεπτεμβρίου 2024 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Shelter Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2024 Δεν έχω δοκιμάσει το 3. Αλλά απο τα δύο πρώτα προτιμω το 808. Αλλά το ειχα 10 χρόνια μόνιμα ανοιχτό. Σιχάθηκα πια. Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις.
Nestoras Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2024 OP Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2024 5 λεπτά πριν, Shelter είπε Δεν έχω δοκιμάσει το 3. Αλλά απο τα δύο πρώτα προτιμω το 808. Αλλά το ειχα 10 χρόνια μόνιμα ανοιχτό. Σιχάθηκα πια. Δίπλα είμαστε, πέρνα μια μέρα να το ακούσεις. Θα εκπλαγείς ευχάριστα. 1 InfluenSir!
Moderator LK Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2024 Δεν έχω ποτέ δοκιμάσει/ παίξει με TS . Είχα όμως σε ένα live το 1990 δανεικό αυτό, το Ibanez UE300. Έχει καμία σχέση; Απλά έγραφε tube screamer. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Superfunk Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2024 6 λεπτά πριν, LK είπε Έχει καμία σχέση; Απολύτως www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Moderator LK Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, Superfunk είπε Απολύτως Και αυτό, mild overdrive ήταν πάντως. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
bouzoukleri Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Nestoras είπε Υπάρχει γενικώς μια υποβόσκουσα σχέση αγάπης - μίσους με το πετάλι. Εμένα μ' αρέσει (τώρα ποιό περισσότερο απ' τα 3, μάλλον το 3ο). Εσάς; TS 10 αγάπη . Μόνιμα μαζί χρόνια πολλά μέχρι που κάηκε. Δεν το έψαξα ξανά, ήδη είχα το damage control.
mathematician Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2024 Παίζοντας με το ts-10 ενός φίλου, αποφάσισα να αγοράσω το αρκετά φθηνότερο Digitech bad monkey - νομίζω ότι κόστιζε μόλις 25 ευρώ τότε. Εξαιρετικό, είτε σε καθαρό κανάλι ως overdrive, είτε ως booster σε high-gain ήχους. Ibanez δεν απέκτησα πότε μιας και τα τελευταία χρόνια παίζω αποκλειστικά με ψηφιακές πεταλιέρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση