THEOD Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2024 Καλημέρα σας `ανεβάζω από τη χθεσινή μας πρόβα το El tango de Roxanne . Απουσιάζουν το φλάουτο και η βιόλα αλλά σε γενικές γραμμές αυτός είναι ο ήχος μας . Οποίος ενδιαφέρεται και βρισκεται στο Ηράκλειο Κρήτης, 16 Tango De roxane.wav οι Attacca Octet συμμετεχουν στη Βραδιά του Ερευνητή την Παρασκευη 27 Σεπτεμβρίου στο ΙΤΕ . 16 Tango De roxane.mp3 2
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2024 Μπράβο Θεόδωρε, εξαιρετικοί. ΥΓ: Το πρώτο δεν μου παίζει. Δεν ξέρω αν είναι δικό μου θέμα ή του αρχείου... 1 1 all this has happened before and will happen again
THEOD Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2024 OP Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2024 Ευχαριστούμε πολύ Τερυ γιατί τα καλά σου πάντα σχόλια !!!!!! Το ίδιο κομμάτι είναι αλλά σε wav και δε μπορουσε να ανεβει λογο μεγεθους .
Shelter Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2024 Μπράβο Θοδωρή! είχατε διεύθυνση ή το βιολί? 1 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις.
THEOD Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2024 OP Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2024 ευχαριστούμε πολύ !!!!!!!. Ναι τη διεύθυνση ( καθοδήγηση ) και τις πόρτες τα οργανώνει το 1ο Βιολί 1
Shelter Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, THEOD είπε ευχαριστούμε πολύ !!!!!!!. Ναι τη διεύθυνση ( καθοδήγηση ) και τις πόρτες τα οργανώνει το 1ο Βιολί Ολντσκουλ 1 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση