Superfunk Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2024 11 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε άποια στιγμή πάει ο Navaro τον σκουντάει και του κάνει ένα νόημα. Να του την «είπε» και να μανούριασε ο άλλος; Ποιος ξέρει... ναι του ειπε μαλλον "μεγαλε, προσεχε γιατι εδω το κομματι εχει κιθαριστικο σολο, μην αρχισεις και τραγουδας πανω του μπεκρη, Ε ΜΠΕΚΡΗ!" 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Superfunk Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε δεν βοηθάει πολύ για να γίνουμε σοφότεροι για τις λεπτομέρειες ΑφτΟ βοηθα καθολου? (σου εβαλα την ΣΩΣΤΗ εΧτεΛεση την ΑΝΤΡΙΚΙΑ με τα ΗλεΧτρικα Μπουζουκια οχι την original που ειναι για πανηγυρια φασεων στην Ικαρια ) Επεξεργασμένο 16 Σεπτεμβρίου 2024 από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Shelter Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2024 To thread θα έπρεπε να τιτλοφορείται "Ας δέρνουμε τους τραγουδιστές" Και οποιος έχει απορία να μπαινει και να βλέπει το βίντεο. 1 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις.
Kanimothrios Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Shelter είπε To thread θα έπρεπε να τιτλοφορείται "Ας δέρνουμε τους τραγουδιστές" Και οποιος έχει απορία να μπαινει και να βλέπει το βίντεο. Εγώ θα το ονόμαζα: "Θείο,άμα σε χαλάει,πιες καλύτερα ένα τσάι" 2
John Goumis Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, Shelter είπε To thread θα έπρεπε να τιτλοφορείται "Ας δέρνουμε τους τραγουδιστές" Και οποιος έχει απορία να μπαινει και να βλέπει το βίντεο. όντως ο Navaro φέρθηκε επαγγελματικά στον ''υπό την επήρεια'' frontman του... σε αντίθεση με τον παρακάτω κιθαρίστα που μάλλον δεν είχε την αντίστοιχη ψυχραιμία 2
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2024 OP Moderator Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2024 8 λεπτά πριν, John Goumis είπε σε αντίθεση με τον παρακάτω κιθαρίστα που μάλλον δεν είχε την αντίστοιχη ψυχραιμία Τίποτα... μετά από αυτά που είδα νομίζω ότι οι κιθαρίστες και οι τραγουδιστές (καθώς και οι κιθαρίστες / τραγουδιστές) πρέπει να εξοστρακιστούν από τις μπάντες Μόνο μπασίστες, πληκτράδες και ντράμερ - πολιτισμός 1 all this has happened before and will happen again
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, Kanimothrios είπε Εγώ θα το ονόμαζα: "Θείο,άμα σε χαλάει,πιες καλύτερα ένα τσάι" Εγώ θα ονόμαζα τη μπάντα Perry's Addiction 2 ώρες πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Τίποτα... μετά από αυτά που είδα νομίζω ότι οι κιθαρίστες και οι τραγουδιστές (καθώς και οι κιθαρίστες / τραγουδιστές) πρέπει να εξοστρακιστούν από τις μπάντες Μόνο μπασίστες, πληκτράδες και ντράμερ - πολιτισμός Ούτε μπασοντράμερ χρειάζονται. Ένας πληκτράς τα παίζει όλα μόνος του 1 1
sultan of string Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2024 εγω θα ρώταγα πληρώνει κόσμος λεφτά να δει αυτά τα άτομα? 1 1
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2024 Ξεκινήστε να παίζετε κιθάρα. Είναι ο μόνος τρόπος να απαλλαχτείτε από τους κιθαρίστες. (Εγώ αυτό έκανα τουλάχιστον και δεν το μετανιώνω)
Waterfall-K Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Superfunk είπε εν ετη 2024 και με τις συνθηκες που παιζουν υπερμπαντες σαν αυτους... 3 ώρες πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Μόνο μπασίστες, πληκτράδες και ντράμερ - πολιτισμός Κορέκτεντ. 1 ώρα πριν, Σπινθηροβόλος γάιδαρος είπε Ούτε μπασοντράμερ χρειάζονται. Ένας πληκτράς τα παίζει όλα μόνος του Σωστά. Το να βρεις βέβαια έναν τόσο κακόγουστο πληκτρά να σου παίξει Jane's Addiction είναι εξαιρετικά δύσκολο. Επεξεργασμένο 16 Σεπτεμβρίου 2024 από Waterfall-K Specs talks, Mgs walks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση