Moderator LK Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2024 Όπως και να το γράψεις. τις ίδiες θερμίδες έχει Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Waterfall-K Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2024 8 λεπτά πριν, trolley είπε Το ποτό για το οποίο συζητούμε, γράφεται με ύψιλον. Ξέρεις τι λένε για την Πραγματικότητα, όταν αυτή δεν συμφωνεί μαζί μας, ε? Specs talks, Mgs walks
trolley Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2024 8 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Ξέρεις τι λένε για την Πραγματικότητα, όταν αυτή δεν συμφωνεί μαζί μας, ε? Επιχειρήματα φίλος, όχι τσιτάτα. Γράψε "μπίρα" στη Google, να δω κάτι. Mea Culpa
trolley Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2024 17 λεπτά πριν, LK είπε Όπως και να το γράψεις. τις ίδiες θερμίδες έχει Λάθος, η "μπίρα" έχει μηδέν θερμίδες. 1 Mea Culpa
Άγιος Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2024 Το Google βγάζει στον κάθε ένα ότι πιστεύει ότι τον ενδιαφέρει, εμένα μου βγάζει αποτελέσματα και με τις δυο ορθογραφίες kavagio for strings
trolley Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, Άγιος είπε Το Google βγάζει στον κάθε ένα ότι πιστεύει ότι τον ενδιαφέρει, εμένα μου βγάζει αποτελέσματα και με τις δυο ορθογραφίες Ασφαλώς, και με τις δύο ορθογραφίες βγάζει αποτελέσματα με "μπύρα" και "μπύρες". Απορώ τι συζητάμε... οι λέξεις γράφονται όπως τις γράφει ο κόσμος, όχι όπως τις γράφει ένας. Mea Culpa
Άγιος Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2024 Καλό είναι όταν οι απόψεις διίστανται ή δεν ήμαστε σίγουροι να επιλέγουμε τον απλούστερο τρόπο... για το καλό της γλώσσας μακροπρόθεσμα kavagio for strings
trolley Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, Άγιος είπε Καλό είναι όταν οι απόψεις διίστανται ή δεν ήμαστε σίγουροι να επιλέγουμε τον απλούστερο τρόπο... για το καλό της γλώσσας μακροπρόθεσμα Oui, αλλά γιατί το "ί" είναι απλούστερο του "ύ"; Σοβαρά ρωτώ, δεν σαρκάζω. Mea Culpa
Moderator LK Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2024 Παλιά ο κανόνας ήταν ότι οι ξένες λέξεις γράφονται όχι με τον πιο απλό τρόπο, αλλά με τον τρόπο που απεικονίζει (όσο γίνεται) την ξένη. Π.χ. τραίνο (από το train), Χώλλ (από το Hall ) κ.ο.κ. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Άγιος Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, trolley είπε Oui, αλλά γιατί το "ί" είναι απλούστερο του "ύ"; Σοβαρά ρωτώ, δεν σαρκάζω. Το ''ι'' είναι το σύμβολο που σίγουρα αντιστοιχούσε στον ήχο ''ι'' διαχρονικά. Το ''υ'' δεν ξέρουμε πραγματικά πως το πρόφεραν οι αρχαίοι kavagio for strings
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση