Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο
1 ώρα πριν, Waterfall-K είπε

Όχι Samy, δεν είναι ο ιδρυτής του James Taylor Quartet...?

Κοίτα είμαι φάν των JTQ αλλα κακά τα ψέματα, JT είναι ένας, προς κακή τύχη του JT απο τους JTQ όχι του JT του κανονικού ?

Δημοσιευμένο
7 minutes ago, odis13 said:

Κοίτα είμαι φάν των JTQ αλλα κακά τα ψέματα, JT είναι ένας, προς κακή τύχη του JT απο τους JTQ όχι του JT του κανονικού ?

Αν και μας γλωσσομπερδευεις, ομιλεις ορθώς 

• Χαχα 1
Δημοσιευμένο
9 λεπτά πριν, odis13 είπε

Κοίτα είμαι φάν των JTQ αλλα κακά τα ψέματα, JT είναι ένας

Και ο JT(Q) ένας είναι, και εξαιρετικός στο είδος του.? Αλλά δεν συγκρίνονται μουσικά αυτοί οι δύο, διαφορετικά είδη. Προσωπικά προτιμώ τον JTQ, αλλά περί ορέξεως...?

• Συμφωνώ 1

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Δημοσιευμένο

Παρεπιπτόντως, η 2η κιθάρα που δείχνει έχει πολυ ενδιαφέρον. Ο Mark Whitebook έφτιαξε ένα πολύ μικρό αριθμό οργάνων στις αρχές των '70s οι οποίες κατα κοινή ομολογία ήταν απίστευτα όργανα, και αρκετές είχαν καταλήξει στα χέρια γνωστών μουσικών (καλή ώρα ο JT). Αλλά πολύ σύντομα σταμάτησε, δε θυμάμαι γιατί (υπάρχει ένα Fretboard Journal podcast μαζι του που μήνες τωρα λέω να κάτσω να ακούσω). Μόλις πριν απο 6-7 χρόνια άρχισε να ξαναφτιάχνει όργανα. Οπότε αυτές οι vintage Whitebook έχουν αποκτήσει σχεδόν μυθικό στάτους, και εμφανίζονται once in a blue moon. 

Kατα τύχη μόλις την προηγούμενη βδομάδα παρακολουθούσα auction όπου είχε εμφανιστεί μια, και αυτή με διάσημο provenance, νομίζω πως δεν πουλήθηκε λόγω reserve...

• Like 1
Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο)

εδώ με μια από τις Olson στην ιστορική συναυλία στο Beacon Theater το 1998.

Το άσμα είναι το σχεδόν παραδοσιακό folk Wasn't that a mighty storm και παίζουν μαζί του κάποιοι...ενδιαφέροντες μουσικοί

Επεξεργασμένο από sultan of string
  • Like 1

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...