Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2024 Πρόκειται για το DNAfx GiT Core που είναι το μικρό αδερφάκι των μεγαλύτερων Advanced και Pro και με τιμή στα 92 ευρώ στον τόμαν 1
Nekkon Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2024 92€ ε; Και δε τρώω δύο φορές εστιατόριο; Εκτιμώ τις budget επιλογές, αλλά αυτό θέλει βελτιώσεις. Όπως και το pro βέβαια. Καλή ιδέα, αλλά δεν βρήκα ούτε ένα κλιπάκι που να μου αρέσει σαν ήχος. Πάρε με τα ίδια λεφτά ένα plugin της Neural DSP και είσαι βασιλιάς Never give up!
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, Nekkon είπε Εκτιμώ τις budget επιλογές, αλλά αυτό θέλει βελτιώσεις. Όπως και το pro βέβαια. Καλή ιδέα, αλλά δεν βρήκα ούτε ένα κλιπάκι που να μου αρέσει σαν ήχος. Πάρε με τα ίδια λεφτά ένα plugin της Neural DSP και είσαι βασιλιάς Θεωρώ πώς με μια καλή επιλογή εξωτερικών IRs (πχ Celestion ή York), θα βελτιωθεί πολύ, σίγουρα όμως δεν είναι ένα μηχάνημα που μπορεί να συγκριθεί με πεταλιέρες που κοστίζουν τα δεκαπλάσια χρήματα. Παρ' όλα αυτά δεν μπορεί να συγκριθεί με κάποιο plugin, όπως αυτά της Neural, γιατί έχει το πλεονέκτημα του σχεδόν μηδενικού latency σε όλες τις περιστάσεις.
Nekkon Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2024 32 λεπτά πριν, kpeyos είπε Θεωρώ πώς με μια καλή επιλογή εξωτερικών IRs (πχ Celestion ή York), θα βελτιωθεί πολύ, σίγουρα όμως δεν είναι ένα μηχάνημα που μπορεί να συγκριθεί με πεταλιέρες που κοστίζουν τα δεκαπλάσια χρήματα. Παρ' όλα αυτά δεν μπορεί να συγκριθεί με κάποιο plugin, όπως αυτά της Neural, γιατί έχει το πλεονέκτημα του σχεδόν μηδενικού latency σε όλες τις περιστάσεις. Με διπλάσια χρήματα έπαιρνα πετάλι Boss IR-2 (το οποίο βέβαια σταμάτησε) και έχω επίσης 0 latency, δεν ξέρω μου ακούγεται πραγματικά χάλια. Ίσως φταίνε τα impulse responses όντως 1 Never give up!
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2024 Όλα ακούγονται χαλια εάν απλά παίζεις με τα presets. Στο ampero δεν μου άρεσε κανένα preset. Με μπόλικη ρύθμιση, σε κάθε preset, το έφερα στα μέτρα μου, αλλά και πάλι κάτι έλειπε. Έβαλα επώνυμα IRs και ο ήχος έλαμψε και έγινε πιο ρεαλιστικός. Και αυτό το φτηνουλι modeler εάν μου δώσεις, σίγουρα θα το φέρω στα μέτρα μου, κάτι που δεν μπορω να πω για software. 2 Γιώργος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση