chkontog Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2024 Πως γίνεται να κάνω live record, τα κανάλια ήχου απο ένα daw;
chkontog Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2024 OP Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2024 Μάλλον αυτή είναι η λύση https://www.skroutz.gr/s/7477182/Akai-Midi-Controller-MIDImix-se-Mayro-CHroma.html
sultan of string Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2024 Μπορεις να πεις ακριβώς τι θες να κάνεις??
chkontog Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2024 OP Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Θέλω με κάποιο τρόπο να φτιάξω ένα ολόκληρο κομμάτι , όχι όμως να το "ζωγραφίζω" στο DAW , αλλα να το κάνω με hardware. Έχοντας φτιάξει το βασικό κομμάτι και απλά με το hardware, να "παίζω" με τα κανάλια (Solo, Mute) Επεξεργασμένο 4 Σεπτεμβρίου 2024 από chkontog
sultan of string Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 13 minutes ago, chkontog said: Θέλω με κάποιο τρόπο να φτιάξω ένα ολόκληρο κομμάτι , όχι όμως να το "ζωγραφίζω" στο DAW , αλλα να το κάνω με hardware. Έχοντας φτιάξει το βασικό κομμάτι και απλά με το hardware, να "παίζω" με τα κανάλια (Solo, Mute) Ποσα οργανα θα ηχογραφησεις ταυτοχρονα? Ή εννοεις θα ηχογραφησεις μια ακουστικη, μετα μια ηλεκτρικη κοκ Μηπως με το ζωγραφιζω εννοείς midi και vst οργανα? Επεξεργασμένο 4 Σεπτεμβρίου 2024 από sultan of string
chkontog Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2024 OP Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, sultan of string είπε Ποσα οργανα θα ηχογραφησεις ταυτοχρονα? Ή εννοεις θα ηχογραφησεις μια ακουστικη, μετα μια ηκεκτρικη κοκ Μηπως με το ζωγραφιζω εννοείς midi και vst οργανα? Με το "ζωγραφίζω" εννοώ sample ηχους (Audio Tracks) και sampler vst που το κοντρολάρω με ένα εξωτερικό MIDI Controller. Επεξεργασμένο 4 Σεπτεμβρίου 2024 από chkontog
sultan of string Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2024 1 minute ago, chkontog said: Με το "ζωγραφίζω" εννοώ sample ηχους (Audio Tracks) και sampler vst που το κοντρολάρω με ένα εξωτερικό MIDI Controller. Αρα θες να παιζεις ενα ενα οργανο και να το προσθετεις
chkontog Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2024 OP Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, sultan of string είπε Αρα θες να παιζεις ενα ενα οργανο και να το προσθετεις Σ' αυτο το κομμάτι πχ.Τα πρώτα 2 channels, είναι sample σε wav, και τα υπόλοιπα 3 είναι ήχοι (HI HAT, KICK, SNARE) που έχω φορτώσει στο Battery 4 VST, και τα "παίζω" με τα pads, ενος MIDI Controller. Επεξεργασμένο 4 Σεπτεμβρίου 2024 από chkontog
sultan of string Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2024 Αρα εχεις 5 tracks ηδη. Και τι θες να προσθεσεις ακούγοντας αυτά?
chkontog Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2024 OP Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, sultan of string είπε Αρα εχεις 5 tracks ηδη. Και τι θες να προσθεσεις ακούγοντας αυτά? Θέλω με κάποιο τρόπο να τα μιξάρω live, όχι να "ζωγραφίσω" όλόκληρο το κομμάτι στο DAW
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση