foxxx Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2024 Μια χαρά είσαι είναι τρομερή συλλογή τι να λέμε Μετανοείτε........
cos_dr Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2024 OP Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, foxxx είπε Εδώ είμαστε Eίσαι κορυφή!!! Kontakt 8, POWA!!!!! Και αυτό να είχα κάτω, μήπως μου το κάνει κανένας δώρο που είμαι καλό παιδί. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
foxxx Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2024 Θα το ήθελα 88αρι αλλά πάει πολλα
cos_dr Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2024 OP Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2024 4 λεπτά πριν, foxxx είπε Θα το ήθελα 88αρι αλλά πάει πολλα κανονικά και εγώ και ως πιανίστας τέτοιο πρέπει να το πάρω, ως 88άρι master keyboard, αλλά θέλω το 61 για να παίζω με σύνθ πλήκτρα γιατί είμαι και Ιορδάνης Rudess. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
foxxx Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2024 Πήρα πρόσφατα το NACHT μαζί με το VOID ECLIPSE και έχω κ@@@@&€ι άσχημα 1
cos_dr Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2024 OP Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2024 9 λεπτά πριν, foxxx είπε Πήρα πρόσφατα το NACHT μαζί με το VOID ECLIPSE και έχω κ@@@@&€ι άσχημα εεε μα , κάθε ήχος και μια έμπνευση, μετά πως να γυρίσω πίσω στα γουρκστέησο ? Ούτε μακριά ανάμνηση Από τότε που γεύτηκα το αίμα των VST ................................ 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
foxxx Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2024 Κοιτα όλα χρειάζονται αλλά όχι σε workstation πιο synth φάση όπως πχ πήγα στο πιο πρόσφατο hardware synth ASM Hydrasynth το οποίο φτιάχνεις παπάδες πάνω του. Αν θα έπαιρνα που ίσως και να πάρω αλλά σε δεύτερο χρόνο θα είναι Roland fantom αλλά σειρά 0 μου φτάνει 1
foxxx Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, foxxx είπε Κοιτα όλα χρειάζονται αλλά όχι σε workstation πιο synth φάση όπως πχ πήγα στο πιο πρόσφατο hardware synth ASM Hydrasynth το οποίο φτιάχνεις παπάδες πάνω του. Αν θα έπαιρνα που ίσως και να πάρω αλλά σε δεύτερο χρόνο θα είναι Roland fantom αλλά σειρά 0 μου φτάνει Εκτός αν τρελαθώ και πάρω το Kontrole s88
Waterfall-K Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, foxxx είπε Εκτός αν τρελαθώ και πάρω το Kontrole s88 Moog πάρε, τώρα που είναι φτηνά.... 1 1 Specs talks, Mgs walks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση