Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2024 11 λεπτά πριν, sultan of string είπε Εχει καταντήσει σκανδαλο. Ντρεπομαστε να πουμε οτι έχουμε 22 κιθαρες Corrected 2 all this has happened before and will happen again
vasilisgeo72 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2024 Απολαυστικός όπως πάντα!! 1 i love my stratogibsontele
cos_dr Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, sultan of string είπε Εχει καταντήσει σκανδαλο. Ντρεπομαστε να πουμε οτι έχουμε 2 κιθαρες 20 κιθάρες ο καθένας... Να βάλουν μου φαίνεται από τις 2 και πάνω, τέλος επιτήδευματος. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2024 OP Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2024 Εγώ έχω 20 αλλά στη γυναίκα δηλώνω περί τις 10-12. Ξέρω ότι βαριέται να κάθεται να τις μετρήσει όλες. Σαν το δημόσιο ένα πράμα… 2 Γιώργος
sultan of string Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2024 18 minutes ago, gkourmoul1 said: Ξέρω ότι βαριέται να κάθεται να τις μετρήσει όλες. Σαν το δημόσιο ένα πράμα… Νομίζεις.... Οι γυναίκες ειναι πιο εξυπνες απο μας. Στο κατω κατω εχω μεγαλυτερη εμπειρία 1
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2024 OP Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, sultan of string είπε Νομίζεις.... Οι γυναίκες ειναι πιο εξυπνες απο μας. Στο κατω κατω εχω μεγαλυτερη εμπειρία Έχεις πάνω από μια γυναίκες?? 1 Γιώργος
cos_dr Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, sultan of string είπε Νομίζεις.... Οι γυναίκες ειναι πιο εξυπνες απο μας. Στο κατω κατω εχω μεγαλυτερη εμπειρία Καμία γυναίκα δεν είναι πιο έξυπνη από εμένα Έξυπνες όσο εγώ δέχομαι ότι υπάρχουν σίγουρα. Πιο πλούσιες ναι. Πθο έξυπνες, όχι. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
cos_dr Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, gkourmoul1 είπε Έχεις πάνω από μια γυναίκες?? Εγω εχω πάει με τρεις χιλιάδες εξακόσιες εβδομήντα τέσσερεις. Improvise this! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2024 26 λεπτά πριν, cos_dr είπε 20 κιθάρες ο καθένας... Να βάλουν μου φαίνεται από τις 2 και πάνω, τέλος επιτήδευματος κατοχής. Εσύ μου φαίνεται ότι θα έκανες λαμπρή καριέρα στο ΥΠΕΘΟ - αφού πρώτα δεχθείς λίγες βελτιώσεις φυσικά. 1 all this has happened before and will happen again
Shelter Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, cos_dr είπε Εγω εχω πάει με τρεις χιλιάδες εξακόσιες εβδομήντα τέσσερεις. Improvise this! Σπαλιάρας > cos_dr > Τατσοπουλος Επεξεργασμένο 3 Σεπτεμβρίου 2024 από Shelter 2 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση