cos_dr Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2024 6 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε - Ποια η διαφορά ενός τοίχου και του Sammy? - Ο τοίχος ακούει καλύτερα. Σεβαστές όλες οι απόψης Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Waterfall-K Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2024 Sammy, πάω δίπλα στο μπάνιο για ξύρισμα, κούρεμα, μπανάκι και έξω για ποτάκι(α). Κοίτα να είσαι ήσυχος μέχρι να γυρίσω το πρωί και μην κάνεις μπόουλινγκ στα άλλα μέλη. Specs talks, Mgs walks
fenderiarhs Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2024 OP Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2024 Κοιτα ρε που ολοι οι γεροξεκουτηδες τους ξερουν κ τους ακουν στα κρυφα για να το παιζουν τζοβενα…… 1 2 things are infinite:the universe&human stupidity
kwstas79 Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2024 Σιγά μην τους ξέρουν τα τζόβενα φίλος, αυτά τρέχουν να κάνουν την σουιφτ πλούσια. 1 LEGO people live in houses made of their own flesh.
Superfunk Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2024 Παλιοί και καλοί έχω ανοίξει 2-3 θέματα για αυτούς παλαιά αλλά το πψαχτιρι δε δουλεΒι 1 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2024 9 ώρες πριν, Waterfall-K είπε Sammy, πάω δίπλα στο μπάνιο για ξύρισμα, κούρεμα, μπανάκι και έξω για ποτάκι(α). Κοίτα να είσαι ήσυχος μέχρι να γυρίσω το πρωί και μην κάνεις μπόουλινγκ στα άλλα μέλη. Μη ξεχάσεις να πάρεις και τις μασχάλες και οικονομία στο νερό, μην αδειάσεις κανά Μαραθώνα για να κάνεις απολέπιση παλιοκάμπια
Kanimothrios Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2024 15 ώρες πριν, fenderiarhs είπε Πανω που ελεγα οτι βαρεθηκα την ποπροκμεταλ κ εχω απορροφηθει πληρως απο τα παλια μου ακουσματα (Μπαχ Σοπεν Σκαλκωτας κ αλλα κλασσικιζοντα….) απο ενα ποστ φιλης στο instagram ανακαλυψα το γκρουπ γλωσσοδετη khruangbin Thanks που τους postαρες, δεν τους ήξερα. Μόλις αγόρασα ένα εισιτήριο για τις 12Νοεμβριου,για να δούμε..
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2024 Eγώ τους (την) έμαθα από τα shorts του youtube με αυτό το βίντεο 2
ekim Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2024 14 ώρες πριν, Superfunk είπε Παλιοί και καλοί έχω ανοίξει 2-3 θέματα για αυτούς παλαιά αλλά το πψαχτιρι δε δουλεΒι Όπως αναφέρει ο SF, έχουμε συζητήσει γι’ αυτούς πιο παλιά. Πολύ καλοί
Superfunk Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2024 Εδώ το gear (το είχα ποσταρει και πριν...έξι χρόνια) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση