Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2024 Guru Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2024 7 λεπτά πριν, foxxx είπε Από ευγένεια Σας ευχαριστώ πολύ αξιότιμε κύριε foxxx. 1
foxxx Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2024 OP Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2024 4 λεπτά πριν, cos_dr είπε μόνο midi cc μπορείς να προγραμματίσεις στον editor του αν θυμάμαι καλά. Για sysex πάρε novation ενδιαφέρον το νέο keylab. ενδιαφέρουσα η δυνατότητα του display και η συνεργασία του με το software α λα Native Instruments. Πρέπει να είναι πολύ ποιοτικό και έχει και καλό συνοδευτικό software για να μας κάτσει και καλύτερα η τιμή. Έχει καλό integration me DAWS. Έχει καλή απόκριση. Δεν έχει πολυφωνικό aftertouch. αυτά μου εντυπώθηκαν ως πρώτη εντύπωση. Δεν είδα ακόμα το video. Καλώς ήρθε. Κώστα εγώ έχω από τα Χριστούγεννα την πιο απλή έκδοση το essential και είμαι πολύ ευχαριστημένος 1
foxxx Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2024 OP Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2024 Μόλις τώρα, Μανώλης Χναράκης είπε Σας ευχαριστώ πολύ αξιότιμε κύριε foxxx. μην δουλεύετε ένα πρώην παιδάκι που παρά λίγο να σας είχε δάσκαλο 1
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2024 Guru Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2024 1 λεπτό πριν, foxxx είπε μην δουλεύετε ένα πρώην παιδάκι που παρά λίγο να σας είχε δάσκαλο Τι είναι αυτά που λές;
cos_dr Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2024 2 λεπτά πριν, Μανώλης Χναράκης είπε Τι είναι αυτά που λές; Καλά τα λέει. Υποκλινόμεθα όλοι!!! 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
foxxx Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2024 OP Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2024 παλιά πολύ δεν είναι για κουβέντα τώρα εδώ σας είχα στείλει προσωπικά και σας είχα εξηγήσει δεν με θυμάστε καλά μάλλον και δεν τα βρίσκω και εγώ τα παλιά μηνύματα δεν ξέρω διαγράφηκαν ? ίσως
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2024 Guru Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2024 Μόλις τώρα, cos_dr είπε Καλά τα λέει. Υποκλινόμεθα όλοι!!! Άλλος από δώ. Ρε σεις τι πάθατε βραδιάτικα;;; Έχετε πιει κάτι;;; 1 1
Waterfall-K Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2024 Κύριε Χναράκη 1 2 Specs talks, Mgs walks
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2024 Guru Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2024 9 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Κύριε Χναράκη Ααααααα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση