trolley Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2024 Άγιε... από πρότερη περίοδό της....τότε την γούσταρα περισσότερο... Mea Culpa
Waterfall-K Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Άγιος είπε Η Sia Ποια είναι πάλι αυτή η Sia? Επεξεργασμένο 25 Αυγούστου 2024 από Waterfall-K Specs talks, Mgs walks
Άγιος Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2024 4 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Ποια είναι πάλυ αυτή η Sia? Αυτή με το Chandelier...κατά τη γνώμη μου το καλύτερο ποπ της δεκαετίας του 2010 kavagio for strings
Waterfall-K Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2024 2 λεπτά πριν, Άγιος είπε Αυτή με το Chandelier Δεν έχω ιδέα για τι μιλάς... Specs talks, Mgs walks
Nekkon Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2024 Επίσης, σίγουρα έχει διάρκεια. Δεν ήταν πυροτέχνημα που έκανε δύο δίσκους και αυτό. Από ταλέντο δεν με εντυπωσιάζει, αλλά αν πουλάει, και πουλάει επί σειρά ετών κάνει κάτι καλά. Το μόνο που με χαλάει είναι ότι παράτησε τον John Mayer. I mean, έλεος ρε παιδιά, κάντε καμία συνεργασία πρώτα να μείνει Never give up!
Grey Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2024 2 λεπτά πριν, Άγιος είπε Τα τραγούδια της φαίνεται να είναι αποτέλεσμα συνταγής μέτριου σίγουρου φαγητού για την πείνα, φωνούλα που δεν φαλτσάρει (δεν μπορώ να βρω καλύτερη φιλοφρόνηση) και από εμφάνιση τυπική κουκλίτσα. Τώρα αυτό το κατάλαβες από το 5λεπτο που πόσταρα; Μπράβο αντίληψη... 2 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Όπως το είπα, φλατ αλλά όχι ενοχλητική στα αυτιά. Τελειώνει το βίντεο και δεν θυμάσαι νότα. Οι fans της όμως φαντάζομαι θυμούνται (επικεντρώνονται στους) στίχους (όπως άλλωστε η συντριπτική πλειονότητα των ακροατών), και αυτό είναι υπεραρκετό. Έχω ακούσει γύρω στα 10 με 15 τραγούδια της.'Εχω παρακολουθήσει και στιγμιότυπα από συναυλίες της.Την έχω δει και σε κάποιες συνεντεύξεις της. Από αυτά καταλαβαίνω ότι στο σύγχρονο σαβουρο-βασίλειο της pop,η Τaylor Swift λάμπει σαν το γκολ του Φώτη με τη Λανς.Είναι συνθέτης,στιχουργός,παραγωγός,με τεράστια φιλανθρωπική δράση και παραδόξως απόλυτα προσγειωμένη αναλογικά με το hype που τη συνοδεύει. 1
Άγιος Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2024 5 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Δεν έχω ιδέα για τι μιλάς... kavagio for strings
Waterfall-K Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2024 2 λεπτά πριν, Άγιος είπε Ρε Άγιος... Specs talks, Mgs walks
Waterfall-K Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2024 10 λεπτά πριν, Άγιος είπε Μόλις ανακάλυψα ότι το κομμάτι αυτό δεν ήταν της Rihanna. Sorry ρε Sia... Specs talks, Mgs walks
Nekkon Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2024 16 λεπτά πριν, Grey είπε η Τaylor Swift λάμπει σαν το γκολ του Φώτη με τη Λανς Ωχ... Την βλέπω να παίρνει μεταγραφή... Never give up!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση