cos_dr Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2024 5 λεπτά πριν, Σπινθηροβόλος γάιδαρος είπε Οι πληκτράδες της στην περιοδεία με τι αρμόνια να παίζουν άραγε? στειλε μήνυμα σε αυτή και ρώτα, είναι νομίζω και τώρα η βασική της και director του τμηματός. Αυτά που έχει πίσω τα παίρνει. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
trolley Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2024 1 λεπτό πριν, cos_dr είπε Αυτά που έχει πίσω τα παίρνει. Very poor choice of words. Mea Culpa
cos_dr Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2024 1 λεπτό πριν, trolley είπε Very poor choice of words. γιατί. Αυτά που έχει πίσω της, τα παίρνει στις συναυλίες. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Grey Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2024 2 λεπτά πριν, cos_dr είπε στειλε Μου αρέσουν πολύ αυτοί οι δύο στρογγυλοί λεκέδες στη μπλούζα της...
Shelter Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2024 1 ώρα πριν, trolley είπε Άγιε... από πρότερη περίοδό της....τότε την γούσταρα περισσότερο... Μόλις μου έγινε απολύτως ξεκάθαρο γιατι κάνει χαμούλη. Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις.
Grey Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2024 3 λεπτά πριν, Shelter είπε Μόλις μου έγινε απολύτως ξεκάθαρο γιατι κάνει χαμούλη. Άκουσε λίγο από το album Folkore...Θα πάρεις καλύτερη γεύση.
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2024 1 ώρα πριν, Waterfall-K είπε Είσαι μέλος της Ε.Κ.? Που να το βρούμε ωρέ Simon? Αφού δεν την ακούμε λέμε, ακόμα κι ο Samy δεν...
cos_dr Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2024 22 λεπτά πριν, Grey είπε Μου αρέσουν πολύ αυτοί οι δύο στρογγυλοί λεκέδες στη μπλούζα της... γι αυτό την έχουν,. Τη διάλεξαν και έχει αυτή την καριέρα γιατί είδαν τη φωτογραφία με τα βυζιά και έτσι ξεχώρισε από τις άλλες. https://sequential.com/karina-depiano/ https://www.karinadepiano.com/home-top είναι άσχετη η κοπέλα. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
sultan of string Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2024 9 minutes ago, Σαμη Παραγκα said: Σα δε ντρέπεται γερος ανθρωπος...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2024 7 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Καλά, αυτή δικαιολογείται, αλλά αυτός...Τρα-γι-κός! Specs talks, Mgs walks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση