Guru ez Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2024 Guru Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2024 Πολλά θα μπορούσα να γράψω για τούτη την Τέλε και γιατί την πήρα, η αλήθεια είναι όμως πως το έκανα γιατί μου θυμίζει εκείνη του Roy Buchanan - και πάντα ήθελα μια τέτοια. 9 The music you listen to, becomes the soundtrack of your life
Moderator LK Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2024 Βολεύομαι και με αυτην. 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Shelter Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2024 OP Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2024 Στις 25/8/2024 στις 5:02 ΠΜ, LK είπε Βολεύομαι και με αυτην. Εμφάνιση Απο το εγχειρίδιο πεζικού του Α.Σ όπου ο Έλβις εξηγεί πως περνάμε τον αορτήρα 3 σημείων στην τελεκαστερ φαντάζομαι! 2 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις.
Moderator LK Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2024 Στις 25/8/2024 στις 6:05 ΠΜ, Shelter είπε Απο το εγχειρίδιο πεζικού του Α.Σ όπου ο Έλβις εξηγεί πως περνάμε τον αορτήρα 3 σημείων στην τελεκαστερ φαντάζομαι! Εμφάνιση Φοβερή πόζα. Θα την κάνω και εγώ όταν ξανά αποφασίσω να φωτογραφηθώ με tele. Στην παρούσα φάση περνάω την strat περίοδό μου . 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2024 Στις 24/8/2024 στις 10:22 ΜΜ, ez είπε Πολλά θα μπορούσα να γράψω για τούτη την Τέλε Εμφάνιση Ε γραψτα ντε! 1 2 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Nekkon Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2024 Και ας μην ξεχνάμε αγαπημένη Nachocaster με Ellisonic P-90 στη θέση neck από αγαπημένο παίκτη Julian Lage Γενικά δεν είμαι οπαδός του relic, αλλά σε αυτές τις butterscotch Tele με maple fretboard ταιριάζει τέλεια 2 Never give up!
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2024 Στις 24/8/2024 στις 10:22 ΜΜ, ez είπε Πολλά θα μπορούσα να γράψω για τούτη την Τέλε Εμφάνιση Αγαπητέ Ηλία, κοιτάμε ένα "μπαρουτοκαπνισμένο" όργανο και αυτά είθισται να έχουν ενδιαφέρουσες ιστορίες... 1 all this has happened before and will happen again
odis13 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2024 Στις 25/8/2024 στις 8:11 ΠΜ, Nekkon είπε Και ας μην ξεχνάμε αγαπημένη Nachocaster με Ellisonic P-90 στη θέση neck από αγαπημένο παίκτη Julian Lage Εμφάνιση Μου έκανε εντύπωση όταν το διάβασα, αλλα υποτίθεται οτι ο συγκεκριμένος P90 δεν είναι P90 ακριβώς, αλλα μια rehoused εκδοχή του Dynasonic-ish thingy που χρησιμοποιεί στο signature Collings Gretschοειδες του, το οποίο με τη σειρά του δεν είμαι σίγουρος αν κατασκευαστικά φέρνει σε καθαρόαιμο Dynasonic ή σε P90 sort of hybrid thingy, oχι οτι έχει και καμιά σημασία με τα χέρια του Lage αλλά λέμε τώρα. Kαι μιας και τσαζ με τελε, 2 OG jazz telecaster players που δεν είναι όσο γνωστοί όσο ίσως έπρεπε (λέω εγώ που έχω ακούσει βαριά βαριά 3-4 κομμάτια απο τον καθένα τους, lol). 2
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2024 Στις 25/8/2024 στις 9:08 ΠΜ, odis13 είπε Kαι μιας και τσαζ με τελε, 2 OG jazz telecaster players που δεν είναι όσο γνωστοί όσο ίσως έπρεπε Εμφάνιση μια χαρα γνωστοι ειναι σε ΑΦΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΣΕΡΟΥΝ απο σωστη Τελε 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2024 Στις 25/8/2024 στις 9:08 ΠΜ, odis13 είπε αλλα υποτίθεται οτι ο συγκεκριμένος P90 δεν είναι P90 ακριβώς, αλλα μια rehoused εκδοχή του Dynasonic-ish thingy Εμφάνιση δεν υποτιθεται, ουσιαστικα ενας καλος Dynasonic ειναι...καλα δεν ειναι και ο πρωτος που το κανει 3 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση