Waterfall-K Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2024 OP Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2024 1 λεπτό πριν, foxxx είπε Αναγκαστικά αλλά οκ το μικρό τέρας είναι καθ οδον Εύγε Bill, εύγε!!!!! Εμένα ήδη μου λείπει. Μη ξεχάσεις να του φορέσεις το τελεταίο update, αν δεν έχει ήδη το τελευταίο πάνω. Έχουν προσθέσει νέα καλούδια και ήχους. 2 Specs talks, Mgs walks
foxxx Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2024 Μόλις τώρα, Waterfall-K είπε Εύγε Bill, εύγε!!!!! Εμένα ήδη μου λείπει. Μη ξεχάσεις να του φορέσεις το τελεταίο update, αν δεν έχει ήδη το τελευταίο πάνω. Έχουν προσθέσει νέα καλούδια και ήχους. Σε ευχαριστώ πολύ αν και θα ήθελα το deluxe αλλά οκ θα κάνουμε την δουλειά μας και με αυτό
Waterfall-K Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2024 OP Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Την ίδια sound engine ακριβώς παίρνεις, στο έχω ξαναπεί, όλα τα Hydrasynth μοντέλα είναι το ίδιο synth σε διαφορετικές "συσκευασίες". Το Deluxe διαφέρει προφανώς εξωτερικά και είναι bi-timbral, αλλά σε όλα τα άλλα είναι ίδιο με τα υπόλοιπα 3 μοντέλα. Έλα, άκου το λίγο όσο το περιμένεις. Επεξεργασμένο 22 Αυγούστου 2024 από Waterfall-K 1 Specs talks, Mgs walks
foxxx Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2024 10 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Την ίδια sound engine ακριβώς παίρνεις, στο έχω ξαναπεί, όλα τα Hydrasynth μοντέλα είναι το ίδιο synth σε διαφορετικές "συσκευασίες". Το Deluxe διαφέρει προφανώς εξωτερικά και είναι bi-timbral, αλλά σε όλα τα άλλα είναι ίδιο με τα υπόλοιπα 3 μοντέλα. Έλα, άκου το λίγο όσο το περιμένεις. το έχω ακούσει και πολύ μάλιστα αλλά το μεγάλο έχει δυο hydra πάνω οκ θα δούμε αν με βολέψει που θα βολέψει γιατί φτιάχνω τις νέες μου δουλειές και πάω από studio σε studio άρα από θέμα φορητότητας θα το παίρνω μαζί μου
Waterfall-K Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2024 OP Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2024 3 λεπτά πριν, foxxx είπε 20 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε αλλά το μεγάλο έχει δυο hydra πάνω To είπαμε, bi-timbral. Αλλά και 73 πλήκτρα, και 13,5 κιλά και €1,700. Όποιος έχει χώρο και τα λεφτά το παίρνει. Όποιος δεν...χτυπάει τα μικρότερα μοντέλα, που ευτυχώς είναι μικρότερα μόνο σε διαστάσεις και όχι σε δυνατότητες. 1 Specs talks, Mgs walks
foxxx Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2024 Δεν το υποτιμαω καθόλου ίσα ίσα αλλά έχεις δίκιο με τα λεφτά αυτά θα έπαιρνα ένα Prophet
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση