RoPe Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 OP Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 χαχαχαχα δικαιο εχεις για τν νακα...βασικα παιζει και να με δουλευαν για τις 7αρες...ρε συ οτι δν εχουν στα μαγαζια τους απλως δεν υπαρχουν...ελεος
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Βάλε αγόρι μου ένα 10άρι σετ(ποιός είπε ότι οι πιο λεπτές χορδές δεν έχουν ένταση;Όγκο δεν έχουν όχι ένταση)Βάλε τον bridge,tone της κιθάρας τέρμα,tone του πεταλιού σχεδόν τέρμα και βάλε στον ενισχυτή πρίμα και μεσαία στο 7-8.Τα μπάσα όπου γουστάρεις :wink: και ενημέρωσε τι παίχτηκε :wink: Υ.Γ Ήδη υπερβολικό μου φάνηκε αυτό που έγραψα :lol: You are wrong f**ked and overatted...
kwstas79 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Αυτά είναι settings για Darkthrone, όχι για AC/DC. LEGO people live in houses made of their own flesh.
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Moderator Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Βάλε αγόρι μου ένα 10άρι σετ(ποιός είπε ότι οι πιο λεπτές χορδές δεν έχουν ένταση;Όγκο δεν έχουν όχι ένταση)Βάλε τον bridge' date='tone της κιθάρας τέρμα,tone του πεταλιού σχεδόν τέρμα και βάλε στον ενισχυτή πρίμα και μεσαία στο 7-8.Τα μπάσα όπου γουστάρεις :wink: και ενημέρωσε τι παίχτηκε :wink: Υ.Γ Ήδη υπερβολικό μου φάνηκε αυτό που έγραψα :lol:[/quote'] +1 :lol: Όχι και 7ρες ρε παιδιά. Με τσιμπιδάκι τις περνάτε? :lol:
jmone Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 χαχαχχαχαχαχαχαχαχ σωστός ο Κωστας αλλά με χαμηλό gain αλλάζουν τα πράγματα ΥΓ: ακραίο είναι πάντως :lol: ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Αυτά είναι settings για Darkthrone' date=' όχι για AC/DC.[/quote'] Τσιριχτό ήχο δεν ήθελε το παλικάρι;; :lol: :lol: :lol: Εσυ τι μας τη σπας τωρα;; :wink: :lol: :lol: You are wrong f**ked and overatted...
kwstas79 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Από σένα θυρωρέ-σατανά όλα να τα περιμένει κανείς. LEGO people live in houses made of their own flesh.
RoPe Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2007 OP Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2007 ανεβασα tone κατεβασα bass το palm mute παραμενει αθλιο...thnx anyway θα παω να χτυπησω το ρατ μαλλον μολις βρω λ7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση