ginargiros Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Βασικά οι 8αρες είναι αρκετά λεπτές. Καλύτερα 9αρες. Το θέμα είναι να είναι καινούργιες ώστε να έχουν πιο ζωντανό ήχο
SYZo Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 εγω ειχα 7αρες αν θυμαμαι καλα και εβαλα 9αρες. το μετανιωσα πολυ γιατι ο ηχος εγινε πιο βαθυς.. αν ξαναβρω θα παρω 7 o hope, no life, just pain and fear
SYZo Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 οπως ολες περιπου στους 2 μηνες.. η πλακα ειναι οτι δεν μπορω να ξαναβρω 7αρες πουθενα ο νακας μου λεει οτι να ναι.. μηπως θυμαμαι λαθως? o hope, no life, just pain and fear
RoPe Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 OP Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 στους αμπελοκηπους που μενω(θεσσαλονικη)εχει ο νακας τιν προηγουμενη βδομαδα τουλαχιστον...αλλα δεν σπανε ευκολα???????
SYZo Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 βρηκες 7αρες? νομιζα οτι ειμουν τρελος κανεις δεν με πιστευε.. οχι.. δεν σπανε ευκολα. στις 8αρες πυ εχω που εσπασε 4 φορες η ΜΙ η ψιλη! με τις 7αρες ειμου ευχαριστημενος παντως o hope, no life, just pain and fear
RoPe Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 OP Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 ρε συ δν εχω παιξει αλλα πως σε βολευουν εμενα θα ματωναν τα δαχτυλα...λολ
SYZo Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 ηταν πολυ ανετες με βολεψαν πολυ μου αρεσαν και σαν ηχος o hope, no life, just pain and fear
RoPe Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 OP Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 αφου το λες θα τις δοκιμασω και θα σου πω!
kwstas79 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Υπάρχουν 7ρες χορδές; DAYMNNNN!!! Εγώ μια φορά είχα ρωτήσει για 8ρες και μόνο δεν με έδειρε η αχρηστη η μαγαζάτορας. "ΟΧΤΑΡΕΣ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΧΤΑΡΕΣ! "Στον Νάκα φυσικά, το Νο1 ασχετομάγαζο στα μπαλκάνιαν αιλαντς. Κλασικό σύνδρομο ΓουΤουΠου-Καβάλα. LEGO people live in houses made of their own flesh.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση