Nekkon Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2024 Αυτό που μιλάμε για καινούργια στρατοκάστερ ενώ μόλις ήρθε η παλιά ρε φίλε... Never give up!
Nekkon Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2024 1 ώρα πριν, LK είπε Δεν έχεις καταλάβει ότι είμαι κλασικουρσς στα γούστα . I got you 1 Never give up!
sultan of string Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2024 1 hour ago, Nekkon said: Αυτό που μιλάμε για καινούργια στρατοκάστερ ενώ μόλις ήρθε η παλιά ρε φίλε... Ε, τι? 1
sultan of string Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2024 Αντε τωρα μη βάλω και γω την δικια μου ξεκουδουνη παρορμηση.... 2
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2024 3 ώρες πριν, sultan of string είπε Αντε τωρα μη βάλω και γω την δικια μου ξεκουδουνη παρορμηση.... Μη μας κρατάς σε αγωνία... πες. Μπορεί να έχει ενδιαφέρον. all this has happened before and will happen again
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2024 Η δικιά μου δεν είναι παρόρμηση, αλλιώς θα την έβαζα και εγώ… Γιώργος
sultan of string Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2024 χμμμ το σκέφτομαι.... διότι, δεν είναι επώνυμη, δεν είναι αμερικάνικη, δεν έχει τεχνητό χρώμα, είναι ξύλινη και εξωτική και γενικά είναι επιστροφή στις ρίζες. Με βάση όλα αυτά τα δεδομένα ήδη το ακροατήριο έχει λακίσει... όταν βγάλω φωτό....βλέπουμε
Moderator LK Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2024 OP Moderator Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2024 Ας την ακούσουμε λίγο και αυτη μετά από κάνα μήνα. 4 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Nekkon Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, LK είπε Ας την ακούσουμε λίγο και αυτη μετά από κάνα μήνα. Sounds like a Strat! Never give up!
Moderator LK Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2024 OP Moderator Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, Nekkon είπε Sounds like a Strat! Ναι σε αυτά τα "τσίκι -τσίκι-τσικι" είναι μανούλα Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση