SibLt Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2024 OP Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2024 Καλησπέρα, σε εισαγωγές μουσικών οργάνων από Αμερική τον εκτελωνισμό τον αναλαμβάνει η εταιρεία courier, ή θα πρέπει να ψάχνω εγώ για εκτελωνιστή? Τα κόστη τα ξέρω - για ηλεκρικό μπάσο 3.7% δασμός και 24.0% ΦΠΑ (χονδρικά, συν τα σχετικά με τον ναύλο και τα έξοδα εργασιών εκτελωνισμού) Ευχαριστώ
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2024 15 ώρες πριν, SibLt είπε Καλησπέρα, σε εισαγωγές μουσικών οργάνων από Αμερική τον εκτελωνισμό τον αναλαμβάνει η εταιρεία courier, ή θα πρέπει να ψάχνω εγώ για εκτελωνιστή? Οτι θες κανεις, ΣΑΦΩΣ σου προτεινω να τα αφησεις ολα στην εταιρεια (που ειναι και η "αυτοματη" επιλογη), εκτος αν θες να φας 2-3 ημερες στο τελωνειο του ΑΙΑ 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
SibLt Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2024 OP Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2024 Στις 5/8/2024 στις 8:47 ΜΜ, Terry RoscoeBeck5 είπε ΟΚ go for it then
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2024 10 λεπτά πριν, SibLt είπε Τελικά ήσουν αποφασισμένος. Με το καλό να σου ' ρθει. Καλορίζικο ΥΓ: Πόσο πήγε; all this has happened before and will happen again
SibLt Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2024 OP Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Τελικά ήσουν αποφασισμένος. Με το καλό να σου ' ρθει. Καλορίζικο ΥΓ: Πόσο πήγε; Ευχαριστώ Κόστος, όπως παρακάτω plus duties and taxes - δηλαδή +28-30%% περίπου Επεξεργασμένο 8 Αυγούστου 2024 από SibLt 1
Superfunk Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2024 13 ώρες πριν, SibLt είπε Ευχαριστώ Κόστος, όπως παρακάτω plus duties and taxes - δηλαδή +28-30%% περίπου ωραιος! και οταν ερθει ειπαμε..(ΕΛΛΑΔΑ ειναι ο κατασκευαστης) https://www.etsy.com/listing/1373118069/2-pieces-metallic-gold-acrylic-pickguard?click_key=456a2c2da952705395588b1ef2a8b21c03fcfe4e%3A1373118069&click_sum=1d1cb4d8&ref=search2_top_narrowing_intent_modules_top_rated-2&sts=1 οχι μισες δουλειες.... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2024 Επιτέλους κι ένα σουστό μπάσο στο φόρουμ, όχι σαν αυτά τα οπισθογεμή και σουσταλίδικα πεντάχορδα σαν μερικώνε, μερικώνε. Μπράβο φίλε μου, προσλαμβάνεσαι στους Παράγκας
SibLt Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2024 OP Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Λοιπόν 1. Ξέρω ότι η κοινοποίηση της αγοράς ενός τόσο ακριβού οργάνου ακούγεται ως ύβρις, σε πολλούς στο forum. Έχω περάσει και εγώ πολλούς μήνες που τέλειωναν τα λεφτά πριν από τις μέρες του μήνα, και τους θυμάμαι ακόμα αρκετά έντονα. Μετά όμως από αρκετά χρόνια δουλειάς έχω πλέον την πολυτέλεια να πάρω και εγώ ένα Ric. 2. Η αρχή της αναζήτησης: 'Αρχισα να κοιτάω τα Ric το 2012 μετά από μια αναφορά σε αυτά του Παράγκα. Η πρώτη φωτό που βρίσκω για το ποιο χρώμα μου αρέσει είναι αυτή: 12/10/2012 Στα επόμενα 12 χρόνια δεν βρήκα ποτέ κάποιο καινούργιο διαθέσιμο από αυτά. Υπήρξαν κανα δυο σε άλλα χρώματα σε τιμή που δεν έφθανα 3. Το τέλος της αναζήτησης: Ο @Terry RoscoeBeck5 έχει δίκιο. Αυτό το μπάσο δεν έχει που να βάλεις το χέρι σου. Από ότι έχω διαβάσει η σχεδιαστική τους προσέγγιση βασίσθηκε στην ερώτηση: "Τι δεν είναι εργονομικό σε ένα μπάσο". Νομίζω ότι βρήκαν την τέλεια απάντηση και εφάρμοσαν την αντι-εργονομικότητα σε απόλυτο βαθμό. Αλλά είπαμε. Μου αρέσει η εμφάνιση. Ψάχνοντας στο reverb τους τελευταίους μήνες, βρήκα αυτό που πήρα. Επιπλέον στοιχεία που μου άρεσαν ήταν 3.α. Ο πωλητής - φαίνεται να έχει καλό vibe 3.β. To origin: Rochester, NY - φαίνεται να έχει καλό vibe 4. Σάμυ απολύεσαι Επεξεργασμένο 9 Αυγούστου 2024 από SibLt 2
Moderator LK Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2024 5 λεπτά πριν, SibLt είπε Λοιπόν 1. Ξέρω ότι η κοινοποίηση της αγοράς ενός τόσο ακριβού οργάνου ακούγεται ως ύβρις, σε πολλούς στο forum. Έχω περάσει και εγώ πολλούς μήνες που τέλειωναν τα λεφτά πριν από τις μέρες τους, και τους θυμάμαι ακόμα αρκετά έντονα. Μετά όμως από αρκετά χρόνια δουλείας έχω την πολυτέλεια να πάρω ένα Ric. Ο Σοβαρά τώρα, που θα κάτσεις να απολογηθείς; Άσε που όσο μια τονοσαλάτα στη Μύκονο κάνει . Με γειά! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2024 10 λεπτά πριν, SibLt είπε 4. Σάμυ απολύεσαι Όλοι αι μπασίσται, είστε ταγάρια, τσάμπα το όργανο, πάρε κανά χαμούνδ καλύτερα να κάμνεις παρέα με την άλλη που το πούλησε χαχαχαχαχαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση