Nekkon Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2024 4 λεπτά πριν, odis13 είπε ποιος θα το κανει Εεεε ... Οι γυναίκες μας;;; 1 ώρα πριν, Superfunk είπε atrocities τυπου PRS 1 Never give up!
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2024 10 λεπτά πριν, Nekkon είπε Εεεε ... Οι γυναίκες μας;;; πορεφιλωΟυζ πονεσε ο μΑτισ μου 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2024 1 ώρα πριν, Superfunk είπε πως παιζουν το Rickenbacker οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ανΔρες Τα έχουμε πει "πολάκης" Δύο είναι τα original "ανδρικά" μπάσα - P και Rick. all this has happened before and will happen again
SibLt Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2024 OP Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, odis13 είπε Εικονικο μπασο, να το χαρεις! Και προφανώς αν δεν σιγονταρουμε εδω μεσα οι άρρωστοι ο ενας τον αλλο ποιος θα το κανει? 8 ώρες πριν, Nekkon είπε Εεεε ... Οι γυναίκες μας;;; Μωρό μου, της είπα, πως σου φαίνεται αυτό το επιπλάκι? Επεξεργασμένο 10 Αυγούστου 2024 από SibLt 1
Nekkon Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2024 11 λεπτά πριν, SibLt είπε Μωρό μου, της είπα, πως σου φαίνεται αυτό το επιπλάκι? Εγώ βρήκα φαράσι ασούμε Never give up!
SibLt Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2024 OP Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Nekkon είπε Εγώ βρήκα φαράσι ασούμε Θα πρότεινα να μην εφοδιάζεις τη διεύθυνση με οπλικά συστήματα Επεξεργασμένο 10 Αυγούστου 2024 από SibLt 1
SibLt Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2024 OP Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2024 Κόστη και οδηγίες εκτελωνισμού εισαγωγής από ΗΠΑ - εκτίμηση του courier
SibLt Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2024 OP Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2024 Κόστος εκτελωνισμού από Ροδόπη 2
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2024 Συχνό λάθος, οι περισσότεροι μπερδεύουν το Νομό Ροδόπης με πρωτεύουσα τη Κομοτηνή, με την Οροσειρά της Ροδόπης Γελοίοι χαρακτήρες αγεωγράφητοι Φτου
nklshp Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, SibLt είπε Κόστη και οδηγίες εκτελωνισμού εισαγωγής από ΗΠΑ - εκτίμηση του courier Τα χω πληρωσει και γω δυο τρεις φορες, βλεπω ups στις εισαγωγες μου και αρχιζω τις ευχες… συνηθως απο γαμ… Μια φορα το διεκπεραιωσα ο ιδιος και εχασα μια ολοκληρη μερα απο τις 9 το πρωι στο αεροδρομιο εως αργα το μεσημερι… Για να ειμαι ειλικρινης την τελευταια φορα πληρωσα εκτελωνιστη για ενα mjt σωμα που ηταν ακριβως οπως το ηθελα (φωτο). Να σημειωθει επισης οτι δεν εχω μετανιωσει για καμια μου εισαγωγη απο ΗΠΑ, απλα προτιμώ το ταχυδρομειο και ας αργει λιγο… Επεξεργασμένο 13 Αυγούστου 2024 από nklshp 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση