SibLt Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2024 OP Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2024 @LK, @Nekkon, @Terry RoscoeBeck5, @kpeyos Ευχαριστώ πολύ για την προσέγγισή σας στο θέμα μου @Σαμη Παραγκα Τράβα αύριο για λάσπες στο βουνό και πιες ένα τσίπουρο στην υγειά μας Α ναι, και κάτι ακόμα: Απολύεσαι 2
SibLt Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2024 OP Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2024 Α ναι, και κάτι που μου διέφυγε @Άγιος Γούστα είναι αυτά Άγιε - και στο τι γουστάρεις εσύ ή ο καθένας μας δεν μπορεί να σταθεί κουβέντα με αντιρρήσεις ή συμφωνίες
Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2024 Που σκέφτεσαι να το βάλεις για να το βλέπεις και να το καμαρώνεις; Σαλόνι; Σε κάποιο stand; Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
SibLt Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2024 OP Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2024 1 ώρα πριν, LK είπε Που σκέφτεσαι να το βάλεις για να το βλέπεις και να το καμαρώνεις; Σαλόνι; Σε κάποιο stand; Σαλόνι, δίπλα στη Strat - στη θέση του JB 1
Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2024 1 ώρα πριν, SibLt είπε Σαλόνι, δίπλα στη Strat - στη θέση του JB Την start τη λιγουρεύομαι Edit: Χώρο είχες πάντως....να κρατήσεις και το jazz 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) @SibLt Πηρες το ΔΕΥΤΕΡΟ ωραιοτερο μπασο του κοΖμου (το πρωτο ειναι αΦτο, το hollow body που καΜνει 598.000 JPY, με το ζορι κρατηθηκα να μην τον αγορασω....) Τωρα για αΦτους που λενε οτι ειναι ασκΗμο τα εχουμε ξαναπει: μην ασχολεισαι με ΚΑΝΓΚΟΥΡΑΙΟΥΣ αστους να γουσταιρνουν atrocities τυπου PRS & Kramer Επεξεργασμένο 10 Αυγούστου 2024 από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, SibLt είπε Αυτό το μπάσο δεν έχει που να βάλεις το χέρι σου. Από ότι έχω διαβάσει η σχεδιαστική τους προσέγγιση βασίσθηκε στην ερώτηση: "Τι δεν είναι εργονομικό σε ένα μπάσο" αν παιζεις το μπασο οπως ΠΡΕΠΕΙ οταν παιζεις ρΩοΥΚ δηλ. με ΠΕΝΑ ειναι σουπερ εργονομικο. Επεξεργασμένο 10 Αυγούστου 2024 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
SibLt Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2024 OP Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2024 1 ώρα πριν, LK είπε Χώρο είχες πάντως....να κρατήσεις και το jazz Προς τα εκεί είμαι - θα την αποσύρω την αγγελία 1 ώρα πριν, Superfunk είπε αν παιζεις το μπασο οπως ΠΡΕΠΕΙ οταν παιζεις ρΩοΥΚ δηλ. με ΠΕΝΑ ειναι σουπερ εργονομικο. Έχει και palm rest! 1 1
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2024 3 λεπτά πριν, SibLt είπε Προς τα εκεί είμαι - θα την αποσύρω την αγγελία Έχει και palm rest! εδω βλεπουμε πως παιζουν το Rickenbacker οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ανΔρες που δεν χρειαζεται να προσπαθήσουν πολυ www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
odis13 Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2024 Εικονικο μπασο, να το χαρεις! Και προφανώς αν δεν σιγονταρουμε εδω μεσα οι άρρωστοι ο ενας τον αλλο ποιος θα το κανει? 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση