SibLt Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2024 Έχω ένα fender jazz bass deluxe σε natural, δίπλα σε μια fender blackie - επίσης μια goldtop LP και μια άσπρη Gretsch στον χώρο μου. Τα χρησιμοποιώ όλα για διακοσμητικούς λόγους Υπάρχει αυτό καινούριο στο reverb (επιτέλους) Να το χτυπήσω και να σκοτώσω το Fender? (Δεν έχω χώρο και για τα δύο) Τι λέτε?
Άγιος Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2024 Είχα ανοίξει προ καιρού αυτό το θέμα και ίσως σε ενδιαφέρει, περιέχει και την άποψη μου για το θέμα 1 kavagio for strings
Moderator LK Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2024 27 λεπτά πριν, SibLt είπε Τα χρησιμοποιώ όλα για διακοσμητικούς λόγους Υπάρχει αυτό καινούριο στο reverb (επιτέλους) Να το χτυπήσω και να σκοτώσω το Fender? (Δεν έχω χώρο και για τα δύο) Τι λέτε? Εξαρτάται τότε τι ματσάρει με το ύφος του περιβάλλοντος χώρου. Τί στυλ είναι; τι χώρος; τα λοιπά έπιπλα. Το rickenbacker διακοσμητικά στα χρώματα της εικόνας είναι πιο στυλιζαρισνενα masculine. Το jazz σε natural , δείχνει έναν άνθρωπο με ευαισθησίες, σε ένα πιο υποψιασμένο μάτι. Ανάλογα με το τί από τα δύο θες , πράττεις το ανάλογο 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
SibLt Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2024 OP Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2024 45 λεπτά πριν, Άγιος είπε Είχα ανοίξει προ καιρού αυτό το θέμα και ίσως σε ενδιαφέρει, περιέχει και την άποψη μου για το θέμα Ναι το είχα δεί το νήμα Άγιε - η απάντησή μου στη θεματική ερώτηση είναι προφανής
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2024 1 ώρα πριν, SibLt είπε Να το χτυπήσω και να σκοτώσω το Fender? (Δεν έχω χώρο και για τα δύο) Τι λέτε? Έχεις πιάσει Rick στο χέρι; all this has happened before and will happen again
SibLt Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2024 OP Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2024 34 λεπτά πριν, LK είπε Στα χρώματα της εικόνας είναι πιο στυλιζαρισνενα masculine. Το jazz σε natural, δείχνει έναν άνθρωπο με ευαισθησίες, σε ένα πιο υποψιασμένο μάτι. Σεβαστή άποψη - αλλά δεν πολυσυμφωνώ Το fender είναι αυτό Σε Ric προτιμώ το Ruby Red Αυτή τη στιγμή σε καινούρια ετοιμοπαράδοτα υπάρχουν αυτά
SibLt Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2024 OP Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2024 9 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Έχεις πιάσει Rick στο χέρι; Όχι Terry - εξάλλου δεν ξέρω να παίζω μπάσσο - για να το κοιτάω το θέλω
noe13 Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2024 Σοβαρολογείς ή τρολαρεις? Slow must go on....!!!!
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2024 17 λεπτά πριν, SibLt είπε Όχι Terry - εξάλλου δεν ξέρω να παίζω μπάσσο - για να το κοιτάω το θέλω Λοιπόν, επί μακρόν γυρόφερνα τα Rick (και παίζω φανατικά με JB). Όσο και αν έφτασα κοντά στο πάρω ένα, όταν το έβαζα επάνω μου ήταν η πλήρης... ασυμβατότητα. Δεν ήξερα που να βάλω τα χέρια μου, οι γωνίες που έχει... Τραγωδία Αν προχωρήσεις σε αγορά, προσπάθησε να βρεις κάπου να πιάσεις κάποιο να δεις πώς θα τα πάτε. Μπορεί και ταιριάζετε 1 all this has happened before and will happen again
Moderator LK Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2024 Το ξέρω το jazz bass το natural. Αυτά που έβαλες τώρα, είναι εντελώς διαφορετικά από το μαύρο του αρχικού ποστ. Οι αρχές παραμένουν οι ίδιες όμως (υφολογία του χώρου). Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση