Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2024 1 λεπτό πριν, Grey είπε Πλήττω,παιδιά. Όλα βαίνουν καλώς και ευπρεπώς. Το τόνισα και εγώ νωρίτερα. Βγάλτε τον Tom επιτέλους λαίμαι... all this has happened before and will happen again
cos_dr Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2024 Ε εντάξει, ο εθνικός ύμνος είναι κραχτό Omnisphere, τα children choir. Πάντου υπάρχει ένα Omnisphere. 2 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
trolley Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2024 Πάντως είναι και οι τρεις σαν χαρακτήρες από το Spaceballs... 1 Mea Culpa
Grey Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2024 4 λεπτά πριν, trolley είπε Γιατί ρε; Θέλω σεξουαλικό υπονοούμενο.Έχω ανάγκη σεξουαλικό υπονοούμενο και μάλιστα αρρωστημένο... Διαφορετικά δεν με κρατάει τίποτα. 1
Waterfall-K Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2024 Tι βλέπουμε ρε π@%$#η μου.... 1 Specs talks, Mgs walks
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2024 Η επαφή μου με τα κουλουάρ ως θεατή, σταματάνε το 84? όταν έγιναν οι πανευρωπαικοί στο καινούριο τότε ΟΑΚΑ και αν θυμάμαι καλά είμαστε φάτσα στην ευθεία τερματισμού, όπου έρχονται μάλλον οι τετρακοσσάρες - αν κάποιος γνωρίζει καλύτερα θα πιει όνομα και ακριβή απόσταση αθλήματος- νομίζω πάντως πως ήταν μια γύρα βόλτα και μπαίνει στην ευθεία των τελευταίων 100 μέτρων μια πασίγνωστη Ανατολικογερμανίδα και να βλέπουμε ΄΄παιδιά '' εμείς τον Οδυσσέα Ανδρούτσο με κάτι μούσκουλα να εξέχουν του σώματος, μπράτσα και μπούτια να αμολιέται στην ευθεία σαν ΆΤΙ στυλ φόρμουλα 1 στο πιο μπρουτάλ και να τερματίζει 1 στρέμα μπροστά από τις άλλες Νομίζω Γκέχαρντ Σρέντερ τη λέγανε, μετά έγινε πρόεδρας της γκαζπρομ?
Άγιος Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2024 Η τελετή είναι παγανιστική 1 kavagio for strings
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2024 Boring... all this has happened before and will happen again
cos_dr Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2024 Λίγο τον ήχο να προσέξουν , κλιπάρει τώρα με το πιάνο. Μόλις τώρα, Terry RoscoeBeck5 είπε Boring... Γιατί, εμένα μου αρέσει αυτή η μουσική. Τέτοια με πιάνο και τενόρο, φασολάδες γράφω 10 την ημέρα. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Grey Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2024 2 λεπτά πριν, Άγιος είπε Η τελετή είναι παγανιστική Δεν μας χαλάει αυτό.Ας θυσιάσουν και σαλαμάνδρες.Αρκεί να μη σκάσει κανείς από αυτούς τους μπερδεμένους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση