cos_dr Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2024 Άντε, θα ρίξω μια ματιά στην τελετή. Μεταξύ άλλων βέβαια, βαριέμαι να έχω όλη την προσοχή μου σε αυτό. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2024 Έλα όλοι μαζί... Αρχίζει το υπερθέαμα λαίμαι all this has happened before and will happen again
Waterfall-K Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2024 Βλέπουμε, βλέπουμε (και παίζουμε ταυτόχρονα Ghost Recon Breakpoint) Specs talks, Mgs walks
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2024 Μόλις τώρα, Waterfall-K είπε Βλέπουμε, βλέπουμε (και παίζουμε ταυτόχρονα Ghost Recon Breakpoint) Εγώ είμαι μεταξύ τελετής και φωτιάς... all this has happened before and will happen again
cos_dr Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2024 4 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Έλα όλοι μαζί... Αρχίζει το υπερθέαμα λαίμαι Μου άρεσε αυτό το κομμάτι, να το βάλω μουσική υπόκρουση σε βίντεο με τις δυνάμεις που επιχειρούν εξαντλητικά και με αυτοθυσία για τις μεγάλες φωτιές στην Αττική. Θα πήγαινε πολύ καλλιτεχνικά. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Waterfall-K Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2024 Τη φωτιά την έχω στην tv δίπλα... Specs talks, Mgs walks
trolley Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2024 Ξεκινήσαν με κάτι ζαβά να κάνουνε "ααααααα" σε έναν αυλόγυρο δίπλα σε ένα συντριβάνι νομίζω. Μετά μπήκε ένας ΡΟΥΛΗΣ με ένα καντηλέρι. Όπου να'ναι θα μοιραστούν μουστοκούλουρα. 1 1 Mea Culpa
trolley Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2024 ΩΠΑ, τώρα μία κατατονικιά διυθύνει μία ορχήστρα με βιολιά Γιαμάχα. Φοβερό έργο, μπορούσε να είναι μουσική στο "Λούνα Παρκ". Mea Culpa
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2024 Αφτή η συμφωνική ορχήστρα μου ακούστηκε σαν... DX7 Περίεργο... ΥΓ: Τη Μασσαλιώτιδα όμως την πήγαν καλά 1 all this has happened before and will happen again
cos_dr Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2024 2 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Αφτή η συμφωνική ορχήστρα μου ακούστηκε σαν... DX7 Περίεργο... Με VST θα ακουγόταν καλύτερα. 3 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση