cos_dr Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2024 Μόλις τώρα, Σαμη Παραγκα είπε Το έστειλα στο Τομ και με ήπιε πως είναι Οκ προχωράμε γερά Τα λεφτα φίλε, γιατί θα βγάλω το κονσερβοκούτι και θα κόψω λαρύγγια 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2024 7 λεπτά πριν, cos_dr είπε Τα λεφτα φίλε, γιατί θα βγάλω το κονσερβοκούτι και θα κόψω λαρύγγια Εδώ είσαι 1 1 all this has happened before and will happen again
MGs Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2024 Ωραίος ο Κώστας,και τελειώνει σαν τον αμερικάνικο εθνικό ύμνο. Θα κοιταχτούν λίγο στο τέλος μεταξύ τους,αλλά δεν πειράζει. Το πολύ πολύ να μας πείς απο πρώτο χέρι τις εντυπώσεις σου απο τον Σηκουάνα. 1
cos_dr Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2024 7 λεπτά πριν, MGs είπε Ωραίος ο Κώστας,και τελειώνει σαν τον αμερικάνικο εθνικό ύμνο. Θα κοιταχτούν λίγο στο τέλος μεταξύ τους,αλλά δεν πειράζει. Το πολύ πολύ να μας πείς απο πρώτο χέρι τις εντυπώσεις σου απο τον Σηκουάνα. Σαν τη Μασσαλιώτιδα δεν τελειώνω ? Allons enfant de la patrie, ............. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2024 5 λεπτά πριν, cos_dr είπε Σαν τη Μασσαλιώτιδα δεν τελειώνω ? Νομίζω ότι σου ξέφυγε λίγο προς ανατολάς και από Μασσαλία έστριψε προς Τουλόν... Λεπτομέρειες βέβαια 1 all this has happened before and will happen again
MGs Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2024 Μόλις τώρα, cos_dr είπε Σαν τη Μασσαλιώτιδα δεν τελειώνω ? Allons enfant de la patrie, ............. Αστο βρε όπως είναι και άν σου πούν τίποτα πές οτι νομιζες οτί θα παίξεις στο Super Bowl.
cos_dr Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2024 3 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Νομίζω ότι σου ξέφυγε λίγο προς ανατολάς και από Μασσαλία έστριψε προς Τουλόν... Λεπτομέρειες βέβαια Το έκανα πιο jazz 1 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, cos_dr είπε Εγώ έγραψα τώρα μόλις τον ύμνο, πάρτε το preview. Με 309 ευρώ είναι δικό τους. Your browser does not support the HTML5 audio tag τελετη ληξης(2).mp3 1.03 MB · 785 downloads Την επομενη φορα που θα παω Ιαπωνια θα σε παρω μαζι μου, ολα τα Ιαπωνικα σηριαλΣ κατι τετοιες μουσικες που συνδιαζουν μουσικη ασανσερ με σαουντρακΣ ΓΚΟΤΖΙΛΑ εχουν. Μιλαμε θα ΚΟΝΟΜΗΣΕΙΣ χονΔρα και θα παρεις και endorsement απο την ΥΑΜΑΗΑ για να εχεις επιτελους ΜΟΝΤΑΖ Επεξεργασμένο 6 Αυγούστου 2024 από Superfunk 1 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
cos_dr Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2024 Μόλις τώρα, Superfunk είπε Την επομενη φορα που θα παω Ιαπωνια θα σε παρω μαζι μου, ολα τα Ιαπωνικα σηριαλΣ κατι τετοιες μουσικες που συνδιαζουν μουσικη ασανσερ με σαουντρακΣ ΓΚΟΤΖΙΛΑ εχουν. Μιλαμε θα ΚΟΝΟΜΗΣΕΙ χονΔρα και θα παρεις και endorsement απο την ΥΑΜΑΗΑ για να εχεις επιτελους ΜΟΝΤΑΖ Θα σου φτιάξω ένα γιαπωνέζικο το βράδυ, αφιερωμένο να μου πάρεις το γράφειο από το Thomann. Να συνεννοηθεις μαζί τους που το σπικαρεις το γερμανικό να κάνουν κάνα σκόντο. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) . Επεξεργασμένο 6 Αυγούστου 2024 από Κβαντική Διεμπλοκή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση