Shelter Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2024 Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2024 3 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις.
kosthrash Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2024 Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2024 https://www.fendercustomshop.com/features/gary-moore-strat/
MGs Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2024 Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2024 Είχα αγοράσει μία,αρκετά χρόνια πρίν απο το μοναστηράκι και την οποία δέν αποχωρίστηκα ποτέ και σε κανένα live. O τότε πωλητής,να είναι καλά το παιδί,είχε βοηθήσει αρκετά στην περιγραφή,αφού του είχα αναφέρει το πρόβλημα αχρωματοψίας πρίν βρεθούμε. Για πείτε γνώμες? 1
Nekkon Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2024 Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2024 1 λεπτό πριν, MGs είπε Είχα αγοράσει μία,αρκετά χρόνια πρίν απο το μοναστηράκι και την οποία δέν αποχωρίστηκα ποτέ και σε κανένα live. O τότε πωλητής,να είναι καλά το παιδί,είχε βοηθήσει αρκετά στην περιγραφή,αφού του είχα αναφέρει το πρόβλημα αχρωματοψίας πρίν βρεθούμε. Για πείτε γνώμες? Λογικά καλοκαίρι παίζεις live ε; Καλοκαιρινό χρωματακι Never give up!
MGs Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2024 Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2024 Μόλις τώρα, Nekkon είπε Λογικά καλοκαίρι παίζεις live ε; Καλοκαιρινό χρωματακι Οχι βρέ,παίζω και χειμώνες. Τί?
Shelter Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2024 Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2024 3 λεπτά πριν, MGs είπε Είχα αγοράσει μία,αρκετά χρόνια πρίν απο το μοναστηράκι και την οποία δέν αποχωρίστηκα ποτέ και σε κανένα live. O τότε πωλητής,να είναι καλά το παιδί,είχε βοηθήσει αρκετά στην περιγραφή,αφού του είχα αναφέρει το πρόβλημα αχρωματοψίας πρίν βρεθούμε. Για πείτε γνώμες? Για κάποιο λόγο μόλις μου ήρθε όρεξη για ακτινίδιο Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις.
MGs Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2024 Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2024 Μόλις τώρα, Shelter είπε Για κάποιο λόγο μόλις μου ήρθε όρεξη για ακτινίδιο Να τρώς φρούτα,είναι όλο βιταμίνες,αλλά που κολλάει πάλι αυτό? Ρε για την κιθάρα θα μου πείτε? 1
MGs Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2024 Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) Τί? Δέν είναι σαν του Gary Moore?Αυτή ήθελα. Ποιό ανοιχτόχρωμη η πιο σκούρα? Επεξεργασμένο 29 Ιουλίου 2024 από MGs
Shelter Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2024 Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2024 11 λεπτά πριν, MGs είπε O τότε πωλητής,να είναι καλά το παιδί,είχε βοηθήσει αρκετά στην περιγραφή,αφού του είχα αναφέρει το πρόβλημα αχρωματοψίας πρίν βρεθούμε. Μήπως σου είπε "Θες μια τέτοια? έχω πολλές!"? Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση