kwstas79 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 O κ. Toneless έκανε την αρχή! Λοιπόν, τι είδους πεταλάκι θα σας ενδιέφερε να φτιάξετε με τα χεράκια σας; LEGO people live in houses made of their own flesh.
NemOOO Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Kανενα DI ή preamp (παίζει να είναι δυσκολο ) γενικά ευκολο για να μπορούμε και εμείς που δεν εχουμε και μεγάλη σχε΄ση με το αντικειμενο να το κάνουμε... Επίσης καλό θα ήταν και ένα εφέ το οποίο θα παίρνει μία stereo είσοδο η 2 mono και να τις κάνει pan σε 2 ηχεία με ενα fader.... Time is just a fraction of the sine.......
kwstas79 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 OP Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Καλή ιδέα φίλε Nem000 το DI/preamp! LEGO people live in houses made of their own flesh.
fantazio Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Και εγω συμφωνώ με το DI. Μου χρειαζεται κιολας τι δεν σε σκοτώνει...σε κάνει πιο δυνατό.
mageiras Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 +1 για το DI! Η μήπως ένα προενισχυτάκι με λάμπα;
SYZo Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 1 distortion please.. θελω πολυ ενα πεταλι και σκεφτομαι να παρω αλλα αν ειναι να το κανω μονος μου μπορω να περιμενω χεχεχ o hope, no life, just pain and fear
whiteNoise Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 λαμπατο ενισχυτη φυσικα :wink: προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
DrRhythm Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Για drummers τίποτα, ε; Kαλάααα.... :cry:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση