Superfunk Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2024 Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2024 Εξαιρετικες οδηγιες χρησης για την κλασσικη αυτη κιθαρα 2 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Superfunk Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2024 OP Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, MGs είπε Η μόνη fender που θα ήθελα να έχω. Σιγουρα η καλυτερα σχεδιασμενη κιθαρα της Fender (με εξαιρεση την γεφυρα αν παζεις κατω απο 011-050 αλλα αυτο εχει πλεον αντιμετωπισθει πληρως) ,με το καλυτερο tremolo που υπαρχει (super smooth & καλυτερο κρατημα σε κουρδισμα δεν υπαρχει) και φανταστικη εργονομια . Επισης ειναι σχεδον αδυνατον να σπασει καποιος χορδη..... Επεξεργασμένο 15 Ιουνίου 2024 από Superfunk 1 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
MGs Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2024 Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2024 Απο τον συγχωρεμένο των Madrugada μου είχε κολλήσει,πρώτη φορά που τους είχα δει 98/99 νομίζω? Αν μπεί μία ακόμη στην πλούσια συλλογή μου απο ηλεκτρικές που αποτελείται απο 1 epiphone custom,η δεύτερη θα είναι αυτή και έκλεισα.
Nekkon Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2024 Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2024 Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και για τα φθηνότερα μοντέλα, από Squier. Απλά ρε φίλε είναι τόσο άΣκΗΜη... 1 Never give up!
Shelter Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2024 Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) Τα καθαρά της jazz δεν παίζονται με τίποτα. Η εργονομία της επίσης. Το ιδιαίτερο τρέμολο και σε συνδυασμό με το τελείωμα των χορδών πισω απο τη γέφυρα δίνει επιπλέον εκφραστικά εργαλεία. Το ρυθμικο κυκλωμα επίσης. Ωστόσο έχει δίκιο με distortion και overdrive με gain ψηλα αρχίζει και έχει θέματα που καταλήγουν συχνά σε μικροφωνισμούς, εναν απλωμένο ήχο που δεν περνάει εύκολα και σιγουρα αδειάζει στα μεσαία, που είναι και το μειονέκτημα αυτής της κιθάρας ότι δηλαδή έχει πολύ τονισμένα πρίμα και μπάσα και αδειάζει στη μέση (για αυτο ειναι και καθαρή). Ψιλοδιορθώνεται βέβαια αυτο το τελευταίο με γραφικο eq pedal όταν το χρειάζεσαι. Με τη γέφυρα δεν ειχα ποτέ θέμα (έχω tunomatic όμως). Αλλά αυτή που έχει η fender στα CS μοντέλα δεν πουλιέται χωριστα. Δυστυχως δεν εχω δοκιμασει jazzmaster με WR Humbuckers. Με κλασσικο fuzzface δεν την εχω δοκιμασει γιατι ειναι χαλασμενο και εχω βαρεθει να το φτιαξω. Πάντως κάποιος που παιζει με γκαζια κλασσικου ροκ και χαρντ ροκ δε νομιζω να βρει αυτο που ψαχνει με αυτη την κιθάρα. Στα καθαρα και ημικαθαρα ομως γαζώνει. ΕΠΙΣΗΣ. Jazzmaster + Fender bassman = match made in heaven Jazzmaster + Vox AC30 = καταστροφή Επεξεργασμένο 15 Ιουνίου 2024 από Shelter Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις.
Shelter Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2024 Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2024 3 λεπτά πριν, Nekkon είπε Απλά ρε φίλε είναι τόσο άΣκΗΜη... Όχι ρε φίλε... τρελή 60ιλα 2 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις.
Nekkon Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2024 Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2024 16 λεπτά πριν, Shelter είπε Όχι ρε φίλε... τρελή 60ιλα Ε έχει κ άλλες κιθάρες να βγάζουν τρελή 60ίλα και να σου τρέχουν τα σάλια... Never give up!
odis13 Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2024 Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2024 32 λεπτά πριν, Nekkon είπε Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και για τα φθηνότερα μοντέλα, από Squier. Ωρες ώρες μου λείπει μια Squier VM Jazzmaster που είχα, πολυ αξιόλογη κιθάρα για την κατηγορία της. Και είχε όλο το πακέτο - σωστούς μαγνήτες (που πριν το 2010 δεν έβρισκες JM σε budget pricerange που να είχε όντως JM μαγνήτες), σωστο τρέμολο (χωρις το lock), σωστη γέφυρα...την έδωσα μόνο και μόνο επειδή για χρόνια έπαιζα ελάχιστα γενικώς, και οι υπόλοιπες είχαν πιο μεγάλη συναισθηματική αξία. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση