Superfunk Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2024 Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2024 1 ώρα πριν, Nekkon είπε σε funk μέρη πχ ίσως έχω συνηθίσει να ακούω περισσότερο Strat εκεί Κακώς,άκου Prince για να γιαΝεισ www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Jet72 Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2024 Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2024 1 λεπτό πριν, Superfunk είπε η θέση 2 και 4 στην strat είναι αναιμικες Αυτό δεν είναι κακό κατ' ανάγκη...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2024 Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Jet72 είπε Αυτό δεν είναι κακό κατ' ανάγκη... Όχι βέβαια, για έντεχνα και μπουζούκια είναι ταμάμ. Επεξεργασμένο 25 Ιουνίου 2024 από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
nklshp Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2024 Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) …. Επεξεργασμένο 25 Ιουλίου 2024 από nklshp Το προβλημα λυθηκε
Άγιος Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2024 Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2024 Άνοιξε ένα θέμα ''Εγκατάσταση baseplate σε stratocaster βοήθεια'' kavagio for strings
antonStrat Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2024 Χαίρεται και από μένα.. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάποια άλλη πέρα από αυτήν που έχω. 1979 κατασκευή στο Fullerton. Αλλά αυτό δεν λέει και πολλά. Αυτό που μου λέει πολλά, βασικά τα πάντα είναι ο προηγούμενος κάτοχος. Γιαννης Σπάθας...!!! Έχω λοιπόν την τελευταία του στρατ, την πρώην κόκκινη με maple ταστιέρα, την οποία μετέτρεψε σε άσπρη ο γιος του ο Άρης πριν την αγοράσω. Να τις χαιρόμαστε !! 12
Nestoras Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2024 1 ώρα πριν, antonStrat είπε Χαίρεται και από μένα.. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάποια άλλη πέρα από αυτήν που έχω. 1979 κατασκευή στο Fullerton. Αλλά αυτό δεν λέει και πολλά. Αυτό που μου λέει πολλά, βασικά τα πάντα είναι ο προηγούμενος κάτοχος. Γιαννης Σπάθας...!!! Έχω λοιπόν την τελευταία του στρατ, την πρώην κόκκινη με maple ταστιέρα, την οποία μετέτρεψε σε άσπρη ο γιος του ο Άρης πριν την αγοράσω. Να τις χαιρόμαστε !! Έχει flatαρισμένη ταστιέρα; InfluenSir!
antonStrat Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Nestoras είπε Έχει flatαρισμένη ταστιέρα; Ναι φίλε.. Επεξεργασμένο 7 Αυγούστου 2024 από antonStrat 1
Έκτορας Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2024 Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2024 Για να μην ανοίγω άλλο νήμα (ίσως θα έπρεπε), αν, λέω ΑΝ βρε αδερφέ, κοίταγε κάποιος για τα κάτωθι: Είτε Squier είτε Μεξικάνα (υπέροχα χρώματα) maple neck Όχι υπερβολικά παχύ / κατά προτίμηση μεσαίου πάχος μπράτσο Ψηλά frets Χωρίς κολλήματα για μαγνήτες (αλλάσονται) ή ιστορική ακρίβεια και vintage-ο-λαγνείες Τί θα προτείνατε...; Χρησιμοποιείστε άφοβα το Thomann, η αγορά θα γίνει online έτσι και αλλιώς. Εδώ θα έπρεπε να αναφέρω ότι το καλύτερο μπράτσο Strat που έχω παίξει το έχει η Silver Sky και πέστε ελεύθερα να με φάτε. Δεν αγοράζω όμως Silver Sky λόγω και headstock (ewwww) και λόγω συμβατότητας pickguard με aftermarket λύσεις. Κατά πάσα πιθανότητα η κιθάρα θα χρησιμοποιηθεί, αν τελικά κάνω το βήμα) σαν βάση για μετατροπές ηλεκτρικών κλπ. Αλλά στο μπράτσο και το μανίκι, δεν υπάρχουν μετατροπές, άρα...
Moderator LK Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2024 11 λεπτά πριν, Έκτορας είπε Για να μην ανοίγω άλλο νήμα (ίσως θα έπρεπε), αν, λέω ΑΝ βρε αδερφέ, κοίταγε κάποιος για τα κάτωθι: Είτε Squier είτε Μεξικάνα (υπέροχα χρώματα) maple neck Όχι υπερβολικά παχύ / κατά προτίμηση μεσαίου πάχος μπράτσο Ψηλά frets Χωρίς κολλήματα για μαγνήτες (αλλάσονται) ή ιστορική ακρίβεια και vintage-ο-λαγνείες Τί θα προτείνατε...; Χρησιμοποιείστε άφοβα το Thomann, η αγορά θα γίνει online έτσι και αλλιώς. Εδώ θα έπρεπε να αναφέρω ότι το καλύτερο μπράτσο Strat που έχω παίξει το έχει η Silver Sky και πέστε ελεύθερα να με φάτε. Δεν αγοράζω όμως Silver Sky λόγω και headstock (ewwww) και λόγω συμβατότητας pickguard με aftermarket λύσεις. Κατά πάσα πιθανότητα η κιθάρα θα χρησιμοποιηθεί, αν τελικά κάνω το βήμα) σαν βάση για μετατροπές ηλεκτρικών κλπ. Αλλά στο μπράτσο και το μανίκι, δεν υπάρχουν μετατροπές, άρα... To μόνο που έχω να πώ είναι: Θα έπαιρνα fender Mexico. Η squier είναι πολύ ακριβή (γιατί προφανώς μιλάμε για CV) γι αυτό που είναι. Aν επαιρνα θα επαιρνα αυτη: ο λόγος: Είναι η φθηνότερη στο χρώμα και με τα specs που μου αρέσει: https://www.thomann.de/gr/fender_player_series_strat_mn_bcr.htm Η Mexico τουλάχιστον γραφει fender. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση