Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Αυτό είναι αμερικάνικο folklore και απευθύνεται στους λάτρες του είδους, αν και η στρατοκαστερ κατασκευάστηκε για αυτά τα ακούσματα έχει ωστόσο χρησιμοποιηθεί και σε πολλά άλλα είδη μουσικής... Εμένα δεν μου αρέσει ο ήχος ούτε της παλιάς ούτε της καινούριας και προφανώς έχει να κάνει με αυτά που παίζουν οι τύποι

kavagio for strings

Δημοσιευμένο
1 ώρα πριν, Άγιος είπε

Ναι αλλά παίζουν αμερικάνικο τιριτιντιν

Όντως ,κρίμα η κιθάρες, αφτοσ ο πεντατονικος αΒνανιζμος δυστυχώς καλά κρατεί...

• Συμφωνώ 1

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημοσιευμένο

Μου αρέσουν πολύ αυτά τα βίντεο με τύπους που δοκιμάζουν διάφορες στρατ και ενδιαμέσως πολυλογούν ασύστολα, λέγοντας κυρίως μπαρούφες. Στο συγκεκριμένο που ανέβασε ο ΣΦ, η καλύτερη είναι στο 28ο λεπτό. Είναι κι ο παίχτης βέβαια φοβερός.

Ενωμοτάρχης

Δημοσιευμένο
29 λεπτά πριν, Nekkon είπε

Ακούστε τότενες και κάτι Λατινοτζαζοειδές με Stratocaster 

Jim Kelly - Til Tomorrow.mp3 3.73 MB · 60 downloads

Μπράβο στα χεράκια σου, πέραν αυτών ? είναι και θέμα προσωπικού γούστου, θα με άρεσε καυλήτερα, αν το ίδιο πράμα ακουγόταν απ καμιά 335-55, πως τη λεν αυτή τη κομότα  ? ή στον επάνω μαγνήτη μιας Τέλε, σε Στρατ ο ήχος με βγάζει κάτι σε μουσική εστιατορίου ?

• Like 1
Δημοσιευμένο
27 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε

Μπράβο στα χεράκια σου, πέραν αυτών ? είναι και θέμα προσωπικού γούστου, θα με άρεσε καυλήτερα, αν το ίδιο πράμα ακουγόταν απ καμιά 335-55, πως τη λεν αυτή τη κομότα  ? ή στον επάνω μαγνήτη μιας Τέλε, σε Στρατ ο ήχος με βγάζει κάτι σε μουσική εστιατορίου ?

Δεν είμαι εγώ Σάμη μου,είναι ο Jim Kelly που παίζει το Till Tomorrow το μακρινό 1996. Εγώ προσπαθώ να το μάθω στο ωδείο ακόμα ασούμε ? 

Never give up! 

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...