Superfunk Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2024 Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2024 Και ενα shoot out www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Άγιος Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2024 Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2024 Αυτό είναι αμερικάνικο folklore και απευθύνεται στους λάτρες του είδους, αν και η στρατοκαστερ κατασκευάστηκε για αυτά τα ακούσματα έχει ωστόσο χρησιμοποιηθεί και σε πολλά άλλα είδη μουσικής... Εμένα δεν μου αρέσει ο ήχος ούτε της παλιάς ούτε της καινούριας και προφανώς έχει να κάνει με αυτά που παίζουν οι τύποι kavagio for strings
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2024 OP Moderator Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2024 Τα μάτια στη σωστή κιθάρα 2 all this has happened before and will happen again
Superfunk Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2024 Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2024 47 λεπτά πριν, Άγιος είπε Αυτό είναι αμερικάνικο folklore Βρετανοί είναι www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Άγιος Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2024 Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2024 5 λεπτά πριν, Superfunk είπε Βρετανοί είναι Ναι αλλά παίζουν αμερικάνικο τιριτιντιν kavagio for strings
Superfunk Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2024 Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2024 1 ώρα πριν, Άγιος είπε Ναι αλλά παίζουν αμερικάνικο τιριτιντιν Όντως ,κρίμα η κιθάρες, αφτοσ ο πεντατονικος αΒνανιζμος δυστυχώς καλά κρατεί... 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Nekkon Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2024 Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2024 Ακούστε τότενες και κάτι Λατινοτζαζοειδές με Stratocaster Your browser does not support the HTML5 audio tag Jim Kelly - Til Tomorrow.mp3 2 Never give up!
Jazzjoker Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2024 Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2024 Μου αρέσουν πολύ αυτά τα βίντεο με τύπους που δοκιμάζουν διάφορες στρατ και ενδιαμέσως πολυλογούν ασύστολα, λέγοντας κυρίως μπαρούφες. Στο συγκεκριμένο που ανέβασε ο ΣΦ, η καλύτερη είναι στο 28ο λεπτό. Είναι κι ο παίχτης βέβαια φοβερός. Ενωμοτάρχης
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2024 Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2024 29 λεπτά πριν, Nekkon είπε Ακούστε τότενες και κάτι Λατινοτζαζοειδές με Stratocaster Your browser does not support the HTML5 audio tag Jim Kelly - Til Tomorrow.mp3 3.73 MB · 60 downloads Μπράβο στα χεράκια σου, πέραν αυτών είναι και θέμα προσωπικού γούστου, θα με άρεσε καυλήτερα, αν το ίδιο πράμα ακουγόταν απ καμιά 335-55, πως τη λεν αυτή τη κομότα ή στον επάνω μαγνήτη μιας Τέλε, σε Στρατ ο ήχος με βγάζει κάτι σε μουσική εστιατορίου 1
Nekkon Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2024 Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2024 27 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Μπράβο στα χεράκια σου, πέραν αυτών είναι και θέμα προσωπικού γούστου, θα με άρεσε καυλήτερα, αν το ίδιο πράμα ακουγόταν απ καμιά 335-55, πως τη λεν αυτή τη κομότα ή στον επάνω μαγνήτη μιας Τέλε, σε Στρατ ο ήχος με βγάζει κάτι σε μουσική εστιατορίου Δεν είμαι εγώ Σάμη μου,είναι ο Jim Kelly που παίζει το Till Tomorrow το μακρινό 1996. Εγώ προσπαθώ να το μάθω στο ωδείο ακόμα ασούμε Never give up!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση