Superfunk Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2024 Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2024 18 λεπτά πριν, nklshp είπε Done, αναβαθμιση με 6,04€ ευχαριστω!!! Λιγο το baseplate που θα βαλω, λιγο το push pull volume pot που συνδεει neck με bridge, λιγο το tone στον bridge, tele την καναμε την strat… την αλλη strat δεν την πειραζω…. Κακώς δεν έχουν όλες οι strat baseplate, ακούγεται δραματικά καλύτερα ο πίσω μαγνήτης.Μονο καλό κάνει. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2024 Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2024 Σα τη strat δεν υπάρχει. Σε σπρώχνει να παίζεις με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Τέτοιος ήχος στη neck θεση δεν υπάρχει, δυστυχώς, σε άλλες κιθάρες. 449038016_7809291075786709_4724107953969982029_n.mp4 (τώρα που είδα το βίντεο, θυμήθηκα ότι είχα βάλει μια χαχαλιά {δλδ χούφτα} καρύδια στο στόμα μου, αλλά δεν πρόλαβα να τα μασήσω πριν τελειώσει το σόλο ) 4 Γιώργος
fusionakis Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2024 Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) Σημείο αναφοράς και τεράστια αγάπη για μένα οι Strats, χωρίς να είμαι μονομανής με την πάρτη τους.. και μια Tele είναι απαραίτητη, και humbuckeroκίθαρα τύπου ES335 και LP. Αλλά αν είναι να υποχρεωθώ να διαλέξω μία, τα γούστα μου και οι αναφορές μου με κάνουν να διαλέγω αυτήν. Και χαίρομαι πολύ που στη συγκεκριμένη βρήκα ακριβώς την Stratocaster που ανέκαθεν έψαχνα: https://www.instagram.com/s/aGlnaGxpZ2h0OjE4MzA3MjkwODI5MTc5MDUw?story_media_id=3322335255002761639_56702744076&igsh=amh5ZHViaHdneXRp Επεξεργασμένο 25 Ιουνίου 2024 από fusionakis 5
Nekkon Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2024 Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2024 10 ώρες πριν, gkourmoul1 είπε χαχαλιά Σαν στόπερ του Πλατανιά ή του Εργοτέλη ακούγεται αυτός Never give up!
Nekkon Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2024 Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2024 Στις 22/6/2024 στις 1:21 ΜΜ, Superfunk είπε οι μονοι ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΙ ηχοι της strat ειναι οι 2 & 4 (neck+middle, bridge+middle),τους οποιους προσωπικα απεχθανομαι Γιατί προτιμάς την τελε στη μεσαία θέση για τους συγκεκριμένους ήχους; Never give up!
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2024 Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, Nekkon είπε Γιατί προτιμάς την τελε στη μεσαία θέση για τους συγκεκριμένους ήχους; Γιατί είναι ο ωραιότερος ήχος στον πλανήτη Γη για ρυθμικό παίξιμο και ακκορντα,btw στην tele δεν υπάρχουν αυτοί οι ήχοι στους οποίους αναφέρεσαι μια και δεν έχει μεσαίο μαγνήτη,στη μεσαία θέση παίζει ο bridge και ο neck μαζί. Επεξεργασμένο 25 Ιουνίου 2024 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2024 Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2024 9 λεπτά πριν, Superfunk είπε Γιατί είναι ο ωραιότερος ήχος στον πλανήτη Γη για ρυθμικό παίξιμο και ακκορντα,btw στην tele δεν υπάρχουν αυτοί οι ήχοι στους οποίους αναφέρεσαι μια και δεν έχει μεσαίο μαγνήτη,στη μεσαία θέση παίζει ο bridge και ο neck μαζί. Ότι και να λες δεν μας πείθεις. 2
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2024 OP Moderator Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2024 6 λεπτά πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε Ότι και να λες δεν μας πείθεις. Αν υπήρχε badge "δεν υποκύπτω στη γοητεία του ινφλουένσερ", θα το είχες κερδίσει 2 all this has happened before and will happen again
Nekkon Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2024 Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2024 28 λεπτά πριν, Superfunk είπε Γιατί είναι ο ωραιότερος ήχος στον πλανήτη Γη για ρυθμικό παίξιμο και ακκορντα,btw στην tele δεν υπάρχουν αυτοί οι ήχοι στους οποίους αναφέρεσαι μια και δεν έχει μεσαίο μαγνήτη,στη μεσαία θέση παίζει ο bridge και ο neck μαζί. Και πάλι είναι in-between sound, έχει μια ομοιότητα. Κ εμένα μου αρεσει περισσότερο γιατί είναι πιο γεμάτος και πιο ballsy κάπως, αν και δεν είμαι σίγουρος ότι ταιριάζει παντού και πάντα, σε funk μέρη πχ ίσως έχω συνηθίσει να ακούω περισσότερο Strat εκεί Never give up!
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2024 Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Nekkon είπε έχει μια ομοιότητα. Ουδεμία ομοιότητα, η θέση 2 και 4 στην strat είναι αναιμικες και κάνουν μόνο για έντεχνα άσματα τύπου ΚατσιμιχαΜπροδερσ με καρεκλοchorus για να συγκινΙουνται οι φοιτήτριες στα φεστιβάλ πολιτικωνε νεολεονε ο μεσαίος ήχος της Tele είναι παΧιος, σέξυ και αρενοπΟσ...γιομιζει το τρακ με πΓιοτησ. Επεξεργασμένο 25 Ιουνίου 2024 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση