Superfunk Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2024 Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Nestoras είπε Από τις 18 Σεπ. που την είχα πάρει, προσπάθησα σε όλες τις περιπτώσεις (πρόβα, εγγραφή κλπ) να τα βρούμε. Ατύχησα! έκαστος εφ' ω ετάχθη ... Πήρες όμως κιθαρουκλα,όπως και εγώ, διατί να το κρύψωμεν άλλωστε Επεξεργασμένο 22 Ιουνίου 2024 από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Nekkon Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2024 Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2024 1 ώρα πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Χτύπησε ο... κανάγιας (tele) ινφλουέσερ... Έπρεπε να το περιμένω. Κύριοι ανεβάστε τις stratocaster σας να θαυμάσουμε κιθάρες της προκοπής Γιατί του βγάζεις το όνομα του παλικαριού, ποιον επηρέασε; Εγώ προ ΣΦ Εγώ μετά ΣΦ @Superfunk μου άνοιξες τα μάτια λεμεεεεε 1 2 Never give up!
Shelter Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2024 Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2024 H πρώτη ηταν μια am stdr 1997. Η δεύτερη Jeff Beck. μετά εμεινα πολλά χρόνια με tele μέχρι που πήρα αυτη και μου κάλυψε το κενό 2 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις.
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2024 OP Moderator Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2024 14 λεπτά πριν, Nekkon είπε @Superfunk μου άνοιξες τα μάτια λεμεεεεε Μάλιστα... μάλιστα... Ε, τι σου μένει πχια; Καμία τέτοια για να ολοκληρωθεί η... καταστροφή 1 all this has happened before and will happen again
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2024 Νομίζω η ομορφότερη ήταν η '57 με maple. Βγήκαν καλύτερες βέβαια, εγώ πλέον τελείως αιρετικός, από στρατοκάστερ προτιμώ αυτή με τη μοδέρνα γέφυρα και μοδέρνα (ας πούμε) active ηλεκτρονικά και rosewood για μέταλ. 2
Άγιος Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2024 Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2024 Cherry burst με παλιά πια, παλαιωμένα πλαστικά 1 kavagio for strings
Nekkon Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2024 Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2024 3 ώρες πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε τι σου μένει πχια Σύμφωνα με τον gear guru @SuperfunkHandwired λαμπάτος. Και θα έχω ολοκληρωθεί ως άνθρωπας. Απλά είναι πολλά τα για τα live που παίζω... Never give up!
Superfunk Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2024 Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2024 4 ώρες πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Μάλιστα... μάλιστα... Ε, τι σου μένει πχια; Καμία τέτοια για να ολοκληρωθεί η... καταστροφή Κακώς βάζεις αΦτιν,βάλε τη δική μου που είναι ιδΓια με αΦτιν του αγαπημένου σου κιθαρίστα ,του Blixa 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2024 OP Moderator Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2024 2 λεπτά πριν, Superfunk είπε Κακώς βάζεις αΦτιν,βάλε τη δική μου που είναι ιδΓια με αΦτιν του αγαπημένου σου κιθαρίστα ,του Blixa Πώς μου διέφυγε αφτή η λεφτομέρια Εγώ πάντως φίλος, τον Blixa τον είχα δει με stratocaster σε εκείνο το live του Nick Cave, που όπως έχω τονίσει και στο παρελθόν με "σημάδεψε" κιθαριστικά... 1 all this has happened before and will happen again
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση