Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2024 3 ώρες πριν, sultan of string είπε άραγε βολεύει να το χρησιμοποιησω μαζι με το rode? https://smart.noiz.gr/details.php?id=574321 Ορίστε, στέρεο μικροφωνάκια μικρού διαφράγματος με ένα 100ρικο. Μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και μαζί με το Rode που έχεις σαν μικρόφωνο κέντρου για να ρυθμίζεις πόσο πλάτος θες στη μίξη Δεν αξίζει τον κόπο και τον χρόνο να κάτσεις να ασχοληθείς με πατέντες και tascam κλπ κλπ. 1
sultan of string Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2024 OP Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, kpeyos said: https://smart.noiz.gr/details.php?id=574321 Ορίστε, στέρεο μικροφωνάκια μικρού διαφράγματος με ένα 100ρικο. Μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και μαζί με το Rode που έχεις σαν μικρόφωνο κέντρου για να ρυθμίζεις πόσο πλάτος θες στη μίξη Δεν αξίζει τον κόπο και τον χρόνο να κάτσεις να ασχοληθείς με πατέντες και tascam κλπ κλπ. πειραματισμός το ένα πειραματισμός μείον 100 ευρώ το άλλο δεν ξέρω αν με πιάνετε. με λεφτά κάνεις ό,τι θες. Χωρίς λεφτά δοκιμάζεις κι αν σ αρέσει προχωράς. αρα αν υπάρχουν οδηγίες στο να βάλω το τασκαμ στο παιχνίδι θα με βοηθούσαν Επεξεργασμένο 20 Ιουνίου 2024 από sultan of string
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2024 15 λεπτά πριν, sultan of string είπε πειραματισμός το ένα πειραματισμός μείον 100 ευρώ το άλλο Όχι. Τα δύο στέρεο μικρού διαφράγματος πυκνωτικά είναι standard recording practice και ενδεδειγμένα για ακουστική κιθάρα ενώ το ένα πυκνωτικό + ένα tascam + τζατζίκι + πατάτες είναι κάψιμο χρόνου για μένα. Όπως και να χει όμως δικός σου ο χρόνος και η απόφαση. Ελπίζω κάποιος να μπορέσει να σε βοηθήσει.
sultan of string Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2024 OP Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2024 το τασκαμ έχει δυο μικρόφωνα καλής ποιότητας σε διάταξη ΧΥ, ενώ μπορούν να ανοίξουν για πιό φαρδιά εικόνα. Εχω κάνει καλές ηχογραφήσεις σε live. το θέμα είναι με ποιά τεχνική θα μπορούσα να βελτιώσω τις δυνατότητες του ή του rode που έχω αν τα βάλω μαζί. Μέχρι στιγμής δεν το έχω κάνει γιατί δεν ξέρω πως ακριβώς να τα ταιριάξω. Εκεί ζητάω κάποιο μπούσουλα. Δεν θέλω να ψαχνω τυφλα το τζατζίκι δεν κατάλαβα που κολλάει
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2024 3 ώρες πριν, sultan of string είπε το τασκαμ έχει δυο μικρόφωνα καλής ποιότητας σε διάταξη ΧΥ, ενώ μπορούν να ανοίξουν για πιό φαρδιά εικόνα. Εχω κάνει καλές ηχογραφήσεις σε live. το θέμα είναι με ποιά τεχνική θα μπορούσα να βελτιώσω τις δυνατότητες του ή του rode που έχω αν τα βάλω μαζί. Ηχογραφείς ταυτόχρονα το tascam λίγο πιο μακριά και με οσο μπορείς πιο ανοικτή στέρεο εικόνα και το Rode πιο κοντά στην κιθάρα. Ηχογραφείς ένα παλαμάκι πριν ξεκινήσεις. Περνάς το tascam στο DAW και το rοde. Τα φέρνεις μαζί όσο μπορείς sample perfect στο παλαμάκι. Τσεκαρεις φάσεις κι αφήνεις εκεί που ακούγεται καλύτερα. Μιξάρεις κέντρο με το Rode και άκρες με το tascam. To τζατζίκι κολλάει στο ότι δεν υπάρχει καμία σύγκριση αυτού που σου πρότεινα με αυτόν τον πειραματισμό, πόσο μάλλον να τα εξισώσεις κιόλας. Έχω παίξει με τέτοια μηχανηματάκια αλλά έχω ακούσει και πολλά μικρόφωνα και έχω μέτρο σύγκρισης.
Administrator Slew Rate Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2024 Administrator Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2024 Σε τέτοια δωμάτια χωρίς απορρόφηση δοκίμασε και ένα απλό δυναμικό τύπου sm57 κοντά στη κιθάρα. 1 https://www.bigfootsound.com | Studio Ηχογραφήσεων | Metal, Rock, Jazz, Acoustic, Electronic
sultan of string Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2024 OP Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2024 1 hour ago, Slew Rate said: Σε τέτοια δωμάτια χωρίς απορρόφηση δοκίμασε και ένα απλό δυναμικό τύπου sm57 κοντά στη κιθάρα. το δωμάτιο δεν έχει ανάγκη. είναι βιβλιοθηκες γυρω γυρω μονο ένα παράθυρο με βαριά κουρτίνα στη μια μερια αλλά και αυτό σημαίνει "αγόρασε ένα μικρόφωνο και κάνε πείραμα
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2024 Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2024 Στις 19/6/2024 στις 7:50 ΜΜ, sultan of string είπε ανεβαζω ένα δειγμα. δεν είναι ότι δεν μου αρέσει. Θέλω ο ήχος να έχει περισσότερο, ας πούμε χώρο και να μοιράζεται στα δύο κανάλια. Θα μπορούσα να κάνω κάτι με το τασκαμ? Your browser does not support the HTML5 audio tag sltan.mp3 Το να γράψεις ακουστική κιθάρα, είναι ζόρι μεγάλο. Δεν πρόκειται να σε βοηθήσω στους πειραματισμούς σου, αλλά θα σε πω 2 πράματα που συνάντησα σε επαγγελματικά στούντιο και διαλέγεις... Πήγα κάποτε κάπου και καθότι, δεν θεωρούμε και παιχταράς, βρέθηκα απέναντι σε ένα μικρόφωνο που έγραφε και την ανάσα μου στα 50 εκατοστά, τον πήχη μου που ακούμπαγε στο σκάφος, τη πένα που γρατζούναγε σα κλαμένο γατί...ΤΡΟΜΕΡΟΣ ήχος, άχρηστος κιθαρίστας Έτερος ηχολήπτης, γνωρίζοντας τις πάμπολλες αδυναμίες μου, απλά έγραψε, με χαμηλότερης ποιότητας μικρόφωνο κοντά στο 12το τάστο και μετά πέρασε εφέ. Όλα καλά, σύμφωνα με τις δυνατότητές μου ως παίχτη και σε σχέση με αυτό που ήθελα να ακούσω. Διαλέγεις και παίρνεις με βάση αυτό που θες να ακούσεις
Superfunk Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2024 Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2024 13 ώρες πριν, Slew Rate είπε Σε τέτοια δωμάτια χωρίς απορρόφηση δοκίμασε και ένα απλό δυναμικό τύπου sm57 κοντά στη κιθάρα. +1000 Ολόκληρο αριστούργημα έτσι γράφτηκε και σε κασσετοφωνο μάλιστα www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
sultan of string Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2024 OP Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2024 3 hours ago, Superfunk said: +1000 Ολόκληρο αριστούργημα έτσι γράφτηκε και σε κασσετοφωνο μάλιστα ευχαριστώ γις τις συμβουλές στη συγκυρία αυτή δεν με ενδιαφέρει αν παίζω καλά, με ενδιαφέρει να βγάλω καλύτερο αποτέλεσμα με τον εξοπλισμό που έχω ακαδημαϊκά για εκπαίδευση επίσης το να ψωνίσω άλλο ένα πράμα που να μείνει στα συρτάρια σε περίπτωση που δεν με βολεψει για οποιοδηποτε Χ λόγο, χωρις πριν να δοκιμάσω τεχνικές με οτι υπαρχει αποκλείεται εχω γεμίσει το σπίτι με διάφορα και μετα ψάχνω να τα δώσω τα λυπάμαι και ούτω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση