Waterfall-K Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2024 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2024 Your browser does not support the HTML5 audio tag tamp2.mp3 4 Specs talks, Mgs walks
Nestoras Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2024 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2024 Καλό κομμάτι. Το περίεργο είναι ότι παίζει ο Samy την wah και ο Waterfall το Hammond. 2 InfluenSir!
Waterfall-K Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2024 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2024 1 λεπτό πριν, Nestoras είπε Το περίεργο είναι ότι παίζει ο Samy την wah και ο Waterfall το Hammond. Ναι, είπαμε να αλλάξουμε ρόλους σ'αυτό εδώ, έτσι άφησα την tele και έπιασα το Χαμούνδ. Δεν σου κρύβω ότι μου καλοάρεσε, τόσο που σκέφτομαι να αγοράσω ένα... 1 Specs talks, Mgs walks
PAL Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2024 OP Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2024 Δεν βλέπω πολύ κίνηση... οπότε το βράδυ λέω να κάνω την αποκάλυψη .
Nestoras Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2024 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2024 1 ώρα πριν, PAL είπε Δεν βλέπω πολύ κίνηση... οπότε το βράδυ λέω να κάνω την αποκάλυψη . Δηλ. δεν κέρδισα; 1 InfluenSir!
PAL Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2024 OP Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2024 4 minutes ago, Nestoras said: Δηλ. δεν κέρδισα; Έχεις πέσει πιο κοντά από όλους. 1
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2024 1 ώρα πριν, PAL είπε Έχεις πέσει πιο κοντά από όλους. Με γρίφους μιλάς γέροντα ΥΓ: Με βάζεις σε σκέψεις ότι κάποιος που γνωρίζουμε έχει παίξει στο επίμαχο κανάλι all this has happened before and will happen again
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2024 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2024 Ο παράγκας παίζει τα πλήκτρα στο αριστερό κανάλι 2
PAL Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2024 OP Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2024 Όχι όλα τα τρακς τα έχω γράψει εγώ. ΟΛΑ όμως… έτοιμο στο πιάτο το έδωσα .
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2024 35 λεπτά πριν, PAL είπε Όχι όλα τα τρακς τα έχω γράψει εγώ. ΟΛΑ όμως… έτοιμο στο πιάτο το έδωσα . Μιξαρε ένα κανάλι ο SF 1 all this has happened before and will happen again
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση