PAL Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2024 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2024 Με την φίλη μου Τζοάννα γράψαμε πολύ γρήγορα και πρόχειρα το παρακάτω κομμάτι που κάτι κρύβει... Σε ποιό κανάλι σας ακούγεται κάτι παράξενο και τι; Όχι δεν έχει ανάποδα σατανιστικά μηνύματα . Ο νικητής κερδίζει ένα παγωτό. . Your browser does not support the HTML5 audio tag Panos Lapousis - Criminal.mp3 7
trolley Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2024 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2024 5 λεπτά πριν, PAL είπε Σε ποιό κανάλι σας ακούγεται κάτι παράξενο και τι; Στο αριστερό κανάλι ακούω Θεία Λειτουργία, συγκεκριμένα το "Ησαϊα Χόρευε". 1 Mea Culpa
Άγιος Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2024 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2024 Η Τζοάννα είναι trip-hop ταλέντο και ο συνθέτης φυσικά, ρίξτε το τέμπο σε μελλοντικά κομμάτια 1 kavagio for strings
trolley Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2024 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2024 3 λεπτά πριν, Άγιος είπε Η Τζοάννα είναι trip-hop ταλέντο και ο συνθέτης φυσικά Προφανέστατα... Mea Culpa
PAL Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2024 OP Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2024 17 minutes ago, trolley said: Στο αριστερό κανάλι ακούω Θεία Λειτουργία, συγκεκριμένα το "Ησαϊα Χόρευε". Έχεις πέσει πολύ κοντά
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2024 Λοιπόν, στο κανάλι Β' μου ακούγεται περίεργο το... αναλογικό (Behringer;) πλήκτρο. Το βρήκα; ΥΓ: Ωραίο το τεμάχιο. 1 all this has happened before and will happen again
stavros_d80 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2024 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2024 Ακούγεται σε αυτο ακριβως το σημειο αλλα δεν μπορω να προσδιορισω ακριβως τι ειναι.... zong.MP3 1 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}
PAL Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2024 OP Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2024 10 minutes ago, Terry RoscoeBeck5 said: Λοιπόν, στο κανάλι Β' μου ακούγεται περίεργο το... αναλογικό (Behringer;) πλήκτρο. Το βρήκα; ΥΓ: Ωραίο το τεμάχιο. Terry σε ευχαριστώ. Και εσύ κοντά έπεσες αλλά δεν έχει κανένα αναλογικό πλήκτρο. Είναι όλα vst
PAL Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2024 OP Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2024 3 minutes ago, MGs said: Κάτι τζιτζικίζει εκεί μέσα. Περάσανε σκυλιά, πουλιά από το ρεφρέν, ε… μπορεί να πέρασε και κανένα τζιτζίκι 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση