Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο
  Στις 27/5/2024 στις 4:53 ΠΜ, Terry RoscoeBeck5 είπε

Καλορίζικο για τον νέο ιδιοκτήτη του, μπράβο στον μάστορα ?

Πολύ όμορφο... όσο το κοιτάω, τόσο μου αρέσει περισσότερο ο συνδυασμός natural - βαμμένο.

Μόνο μια ερώτηση: Κιλά;

Εμφάνιση  

Στα  3.9 κιλά περίπου.

• Ευχαριστώ 1

Rest in Peace, Rest in Polaris!

Δημοσιευμένο

Αφού δώσω και εγώ τα συγχαρητήρια για την πολυ ωραία κατασκευή αλλά και το θεαματικό αποτέλεσμα, θα ήθελα να ρωτήσω ποια η σχεση του οργάνου με τον Steve Harris...... μάλλον κάπου έχω έλλειμα γνώσης... μήπως στα ιερογλυφικά στο headstock ?

• Like 1
  • Moderator
Δημοσιευμένο
  Στις 30/5/2024 στις 7:42 ΜΜ, Jet72 είπε

ποια η σχεση του οργάνου με τον Steve Harris

Εμφάνιση  

Το λευκό σώμα, το μπλε "φιλέτο" και το σήμα στην άνω πλευρά. Γι' αυτό λέει ο @HellFire με "αέρα" από...

Fender-Steve-Harris-Precision-Bass-Olympic-White.jpg

• Like 1

all this has happened before and will happen again

Δημοσιευμένο

Got it, tnx!

Στο δικό μου μυαλό ο Steve Harris πάει με το μπλε ελεκτρικ με τον καθρέπτη κλπ. Spam continued, σήμερα (μετά από 30+ χρόνια) μαθαίνω ότι το μπάσο μου είναι τύπου P-bass.... βρε τι μαθαίνει κανείς!

Spam off

Για να ξαναρθω στο εργαλείο το καινούργιο, έχει belly cut ή πρέπει να είσαι...fit για να το φορέσεις; Αν το βλέπω σωστά μάλλον δεν έχει - και αυτό το κάνει ακόμη πιο άγριο!

• Moderator
Δημοσιευμένο
  Στις 30/5/2024 στις 8:37 ΜΜ, Jet72 είπε

Στο δικό μου μυαλό ο Steve Harris πάει με το μπλε ελεκτρικ με τον καθρέπτη

Εμφάνιση  

Ναι, το παλιό ήταν έτσι... Αλλά μοντέρνοι καιροί Γιάννη μου ?, έβγαλε άλλο κούτσουρο.

YFENDER11890009__79729.jpg

• Like 2

all this has happened before and will happen again

Δημοσιευμένο
  Στις 30/5/2024 στις 8:37 ΜΜ, Jet72 είπε

Got it, tnx!

Στο δικό μου μυαλό ο Steve Harris πάει με το μπλε ελεκτρικ με τον καθρέπτη κλπ. Spam continued, σήμερα (μετά από 30+ χρόνια) μαθαίνω ότι το μπάσο μου είναι τύπου P-bass.... βρε τι μαθαίνει κανείς!

Spam off

Για να ξαναρθω στο εργαλείο το καινούργιο, έχει belly cut ή πρέπει να είσαι...fit για να το φορέσεις; Αν το βλέπω σωστά μάλλον δεν έχει - και αυτό το κάνει ακόμη πιο άγριο!

Εμφάνιση  

Δεν έχει belly cut γιατί ο ιδιοκτήτης είναι άΜπελος (όχι αμπαλος) και το ήθελε έτσι.

Rest in Peace, Rest in Polaris!

Δημοσιευμένο
  Στις 30/5/2024 στις 8:45 ΜΜ, Terry RoscoeBeck5 είπε

Ναι, το παλιό ήταν έτσι... Αλλά μοντέρνοι καιροί Γιάννη μου ?, έβγαλε άλλο κούτσουρο.

YFENDER11890009__79729.jpg

Εμφάνιση  

Μού θύμισες αυτό το βίντεο όπου ο reviewer (όντας άλλου στυλ παίκτης) ''απολογείται'' κάθε φορά που παίζει licks του Harris... ?

• Like 1
  • Χαχα 1

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...