Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο
2 ώρες πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

σε λευκό όργανο (για τα γούστα μου) αισθητικά είναι Η επιλογή.  

you got that right.......+1111

Δημοσιευμένο
Στις 27/5/2024 στις 7:53 ΠΜ, Terry RoscoeBeck5 είπε

Καλορίζικο για τον νέο ιδιοκτήτη του, μπράβο στον μάστορα ?

Πολύ όμορφο... όσο το κοιτάω, τόσο μου αρέσει περισσότερο ο συνδυασμός natural - βαμμένο.

Μόνο μια ερώτηση: Κιλά;

Στα  3.9 κιλά περίπου.

• Ευχαριστώ 1

Rest in Peace, Rest in Polaris!

Δημοσιευμένο

Αφού δώσω και εγώ τα συγχαρητήρια για την πολυ ωραία κατασκευή αλλά και το θεαματικό αποτέλεσμα, θα ήθελα να ρωτήσω ποια η σχεση του οργάνου με τον Steve Harris...... μάλλον κάπου έχω έλλειμα γνώσης... μήπως στα ιερογλυφικά στο headstock ?

• Like 1
  • Moderator
Δημοσιευμένο
25 λεπτά πριν, Jet72 είπε

ποια η σχεση του οργάνου με τον Steve Harris

Το λευκό σώμα, το μπλε "φιλέτο" και το σήμα στην άνω πλευρά. Γι' αυτό λέει ο @HellFire με "αέρα" από...

Fender-Steve-Harris-Precision-Bass-Olympic-White.jpg

• Like 1

all this has happened before and will happen again

Δημοσιευμένο

Got it, tnx!

Στο δικό μου μυαλό ο Steve Harris πάει με το μπλε ελεκτρικ με τον καθρέπτη κλπ. Spam continued, σήμερα (μετά από 30+ χρόνια) μαθαίνω ότι το μπάσο μου είναι τύπου P-bass.... βρε τι μαθαίνει κανείς!

Spam off

Για να ξαναρθω στο εργαλείο το καινούργιο, έχει belly cut ή πρέπει να είσαι...fit για να το φορέσεις; Αν το βλέπω σωστά μάλλον δεν έχει - και αυτό το κάνει ακόμη πιο άγριο!

• Moderator
Δημοσιευμένο
4 λεπτά πριν, Jet72 είπε

Στο δικό μου μυαλό ο Steve Harris πάει με το μπλε ελεκτρικ με τον καθρέπτη

Ναι, το παλιό ήταν έτσι... Αλλά μοντέρνοι καιροί Γιάννη μου ?, έβγαλε άλλο κούτσουρο.

YFENDER11890009__79729.jpg

• Like 2

all this has happened before and will happen again

Δημοσιευμένο
6 ώρες πριν, Jet72 είπε

Got it, tnx!

Στο δικό μου μυαλό ο Steve Harris πάει με το μπλε ελεκτρικ με τον καθρέπτη κλπ. Spam continued, σήμερα (μετά από 30+ χρόνια) μαθαίνω ότι το μπάσο μου είναι τύπου P-bass.... βρε τι μαθαίνει κανείς!

Spam off

Για να ξαναρθω στο εργαλείο το καινούργιο, έχει belly cut ή πρέπει να είσαι...fit για να το φορέσεις; Αν το βλέπω σωστά μάλλον δεν έχει - και αυτό το κάνει ακόμη πιο άγριο!

Δεν έχει belly cut γιατί ο ιδιοκτήτης είναι άΜπελος (όχι αμπαλος) και το ήθελε έτσι.

Rest in Peace, Rest in Polaris!

Δημοσιευμένο
15 ώρες πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

Ναι, το παλιό ήταν έτσι... Αλλά μοντέρνοι καιροί Γιάννη μου ?, έβγαλε άλλο κούτσουρο.

YFENDER11890009__79729.jpg

Μού θύμισες αυτό το βίντεο όπου ο reviewer (όντας άλλου στυλ παίκτης) ''απολογείται'' κάθε φορά που παίζει licks του Harris... ?

• Like 1
  • Χαχα 1

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...