Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2024 15 λεπτά πριν, Shelter είπε Έλα @Superfunk, πιάσε και κόψε 5-6 με ελληνικό στίχο. Αφτό που περιγράφεις φίλος, είναι παλιά τέχνη κόσκινο στην ελληνική δισκογραφία. Αραβικά, ινδικά, ο καλός ο μύλος όλα τα άλεσε... all this has happened before and will happen again
Shelter Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2024 Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Αφτό που περιγράφεις φίλος, είναι παλιά τέχνη κόσκινο στην ελληνική δισκογραφία. Αραβικά, ινδικά, ο καλός ο μύλος όλα τα άλεσε... Είπα εγώ τίποτα για παρθενογένεση? Το θέμα δεν είναι να κλέβεις, αλλά να το κάνεις με στυλ! Επεξεργασμένο 26 Ιουνίου 2024 από Shelter Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις.
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2024 1 λεπτό πριν, Shelter είπε Είπα εγώ τίποτα για παρθενογένεση? Ούτε εγώ... Όπως έλεγαν και κάτι credits διαβόητου Έλληνα "συνθέτη" των μεγάλων επιτυχιόνανε της δεκαετίας του '90, "παραδοσιακό Ιορδανίας". 1 all this has happened before and will happen again
Shelter Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2024 Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2024 3 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Ούτε εγώ... Όπως έλεγαν και κάτι credits διαβόητου Έλληνα "συνθέτη" των μεγάλων επιτυχιόνανε της δεκαετίας του '90, "παραδοσιακό Ιορδανίας". Απο παλιά και Άκης Πάνου έλεγε "το θέμα ειναι να εχεις στίχο. Μουσική έτσι κανεις εδώ γυρω γύρω και φυτρώνει" και έκανε τη χαρακτηριστική ελλειπτική κίνηση με το χέρι. Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις.
Άγιος Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2024 Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2024 Η αντιγραφή στη μουσική ποτέ δεν μου άρεσε, διασκευή με σκοπό να το κάνεις καλύτερο ναι Nouvelle Vague - In A Manner Of Speaking kavagio for strings
trolley Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2024 Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2024 15 ώρες πριν, Άγιος είπε διασκευή με σκοπό να το κάνεις καλύτερο ναι Για να δούμε: 1 Mea Culpa
trolley Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2024 Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2024 Τώρα που ο καταγγελόμενος είναι δημοσιογράφος, ούτε το ονοματάκι του δεν λένε. Mea Culpa
trolley Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2024 Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2024 Αρνούμαι να ψυχοπλακωθώ. Ας βάλουμε κάτι εορταστικόν: 3 Mea Culpa
trolley Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2024 Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2024 Μην περιμένετε και θαύματα. Mea Culpa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση