Waterfall-K Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2024 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2024 Και ο Vitous μέσα. What a band... Specs talks, Mgs walks
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2024 Και με τον άλλο πύραυλο, Victor Bailey 2 all this has happened before and will happen again
Waterfall-K Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2024 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) . Επεξεργασμένο 18 Ιουνίου 2024 από Waterfall-K Specs talks, Mgs walks
trolley Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2024 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2024 Το πρώτο κομάτι που άκουσα από αυτούς ήτο: 2 Mea Culpa
Shelter Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2024 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2024 4 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις.
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2024 E, μιας και ο @Shelter μας έριξε στα... βαριά ας ακούσουμε και ένα τέτοιο... 2 all this has happened before and will happen again
trolley Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2024 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2024 Ρε 'σεις, αυτοί παίζουν έτσι από τέσσερα διαφορετικά μέρη του κόσμου. 2 Mea Culpa
Waterfall-K Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2024 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2024 Εύγε νέοι μου Specs talks, Mgs walks
Waterfall-K Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2024 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2024 17 λεπτά πριν, trolley είπε Ρε 'σεις, αυτοί παίζουν έτσι από τέσσερα διαφορετικά μέρη του κόσμου. Τεράστια μπάντα, ό,τι και να ακούσεις από αυτούς είναι κορυφαίο. 1 Specs talks, Mgs walks
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2024 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2024 Στις 17/6/2024 στις 6:55 ΜΜ, Superfunk είπε Κάτσε ρε φιλωΟυζ,σε ΕΒΡΙΣΑ εγώ; Αν μου προσβάλεις ξανά την προσωπικοτηΣ λέγοντας μου ότι ακούω αηδίες όπως ο Γκάρυ Μουρ και ο ΣΡΒ θα τα χαλάσουμε...θα σε συλλάβω και θα σε κλείσω σε αεροστεγές ηχομονωμενο θάλαμο όπου θα παίζει το Made in Japan στο repeat για πάντα. Άκου εκεί ακούω Gary Moor και SRV.... μακρυά από εμένα, καλύτερα να γίνω κομμουνιστής δημόσιος υπάλληλος. Είσαι συμπαθών των μαμπεμπεγοζγκόνιδων έχεις κολλητηλίκια με τον Κατάρ-κ με ήπιε πως θες και όλη τη δισκοθήκη των Ντου Που Και τώρα ας χορέψουμε, το κλίμα εις την Κάρπαθο απαιτεί χορό μέχρι πρωίας με πυγοστόλες Ιταλιάνες Kaτάρ-Κ δικό σου, πιες και καμιά πέπσι μαξ να μερακλώσεις 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση