Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2024 Moderator Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2024 Δια το οβίβεον που ακολουθεί, αφορμή και έναυσμα στάθηκε ο αξιότιμος κ. συνήγορος, καθώς όπως αποκαλύφθηκε ο @LK είναι κάτοχος kitharus pozerus Η οποία μάλιστα μου θύμισε Nuno... 1 all this has happened before and will happen again
Waterfall-K Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2024 Έπεσα πριν τυχαία πάνω του, ας το ποστάρω λοιπόν μια και έχω πολυ καιρό να ακούσω τον τεράστιο και αυτό του το αριστούργημα. 4 Specs talks, Mgs walks
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Waterfall-K είπε Έπεσα πριν τυχαία πάνω του .........που να δεις όταν πέσεις μέσα, στο πάτο του Ευβοϊκού να κάνεις συντροφιά στα ψάρια του 1
Waterfall-K Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2024 23 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε .........που να δεις όταν πέσεις μέσα, στο πάτο του Ευβοϊκού να κάνεις συντροφιά στα ψάρια του 1 Specs talks, Mgs walks
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2024 14 λεπτά πριν, Nestoras είπε Θα ημπορούσε να είναι ο αδελφός του Barry White που έμαθε μπουθάρα και φυσαρούφα
trolley Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2024 Έγραφε συνέχεια "Nico" και "Nico" ο Καταρράκτης, αναφερόμενος στον αδελφό του Ευάγγελου, και εγώ νόμζα ότι αναφερόταν στη Nico, και έψαχνα να τη βρω στις φωτογραφίες. Mea Culpa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση