Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2024 1 λεπτό πριν, trolley είπε Τι καλυτερότερον άσμα του βινυλίου "αισθηματική διάσωσις". ΌΛΕΣ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ, ΟΛΕΣ ΛΑΙΜΑΙ, ΠΆΝΩ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΌ ΠΛΥΝΤΉΡΙΟ, όχι αηδείες οικιακά 4κιλα κλπ ΤΖΑΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ
trolley Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2024 Αυτή μέχρι και το μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις. Mea Culpa
trolley Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2024 Παρ'ότι πολλές το ισχυρίζονται, ΑΥΤΗ είναι η ορίτζιναλ έκδοση του τραγουδιού (το γνωρίζω διότι έχω το πρωτότυπο single), το οποίο Σάμη αγοράστηκε κάποια ημέρα μετά την συναυλία (ξέρεις ποια). Mea Culpa
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2024 8 λεπτά πριν, trolley είπε Παρ'ότι πολλές το ισχυρίζονται, ΑΥΤΗ είναι η ορίτζιναλ έκδοση του τραγουδιού (το γνωρίζω διότι έχω το πρωτότυπο single), το οποίο Σάμη αγοράστηκε κάποια ημέρα μετά την συναυλία (ξέρεις ποια). Νομίζω πως από αύριο κιόλας θα μπαίνω στα θέματα περί πλήκτρων και θα τους τα κάνω ΤΑΝΑ
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2024 Yamaha SG κάτι σα το DX7 την ίδια εποχή ΚΑΙ χαμουνδ 2
Waterfall-K Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2024 7 ώρες πριν, odis13 είπε Ωραίοι, και φυσικά το προτιμώ από την original εκτέλεση. Specs talks, Mgs walks
Waterfall-K Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2024 7 ώρες πριν, trolley είπε δείγμα από το σημαντικό αυτό άλμπουμ, το οποίο ελπίζω ότι ξέρετε Δεν το ξέραμε, τώρα το μάθαμε και το κατεβάσαμε. Specs talks, Mgs walks
Waterfall-K Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2024 43 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε ΚΑΙ χαμουνδ Η μέρα που θα μας ποστάρεις Jimmy Smith δεν αργεί... Specs talks, Mgs walks
Nekkon Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2024 Τι μουσική ακούμε τώρα ε; Είμαι σε γλέντι γάμου, παίζει κλαρίνο και γκάιντα, οι μεσαίες συχνότητες πάλλουν το τύμπανο του αυτιού μου με τρόπο δυσάρεστο, δεν ανεβάζω ηχητικό από σεβασμό στο γκρουπάκι ασούμε Never give up!
Waterfall-K Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2024 Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2024 11 λεπτά πριν, Nekkon είπε Είμαι σε γλέντι γάμου Με το που τελειώνω την ανάγνωση της τελευταίας σου φράσης, ακούγεται από την tv δίπλα «Να ζήσουν οι νύφες κι οι γαμπροί», απ'την ταινία "Ο Παπατρέχας". 2 Specs talks, Mgs walks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση